Çok Oluyoruz
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2008 19:43
Herkes birbirine saygiyla sevgiyle ve nazikce hitap ettigi surece ve site icinde huzuru bozanlari disladigimiz surece, bu site milyonlarida gorecek.Bu basari site yoneticileri ve modoratorlerine dusen, buyuk is bilinci sorumlulugu ve site icindeki uyelerin kurallara uymalari ve birbirlerini saymakla oluyor.Herkese tesekkurler.
Saygilar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2008 00:31
Bu hepimizin başarısı arkadaşlar. Yöneticisinden moduna, özel üyesinden üyesine kadar. Üye olalı 1.5yılı geçti bu süre zarfnda çok büyük adımlar atıldı bu sitede. Daha da büyüyeceğiz inşallah...
Saygılar...
nakata 2008-02-02 00:32:06
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2008 00:43
Gerçekten çok aşama kaydedildi.. En çok paylaşımın yapıldığı sitelerden biri olma yolunda devam ediliyor.. Emeği olan herkesi tebrik ediyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2008 00:59
Rakamlar herşeyi söylemiş zaten. Önüne geçilemez bir büyüme var. Bir aylık süreçte bile çok ciddi gelişme olduğu açıkça görülüyor. Yeni üye artış hızıda yükseliyor. Son günlerde ocak ayı içinde kayıt olmuş oldukça fazla yeni dostumuz dikkatimi çekmişti zaten. Bunlar çok heyecan verici gelişmeler. Çünkü her yeni akvaryum meraklısı, çevresindeki yakınlarını da potansiyel akvaristler haline getiriyor. Ağacımız dallanıp budaklanıyor...
Eğer birgün bu ülkede de bilinçli akvarist sayısı, o hep imrendiğimiz gelişmiş avrupa ülkeleriyle boy ölçüşür duruma gelirse, hiç şüphem yok ki bunda en büyük pay sahibi akvaryum.com sitesi olacaktır.
Emeği geçen, yardımı dokunan herkese sonsuz teşekkürler.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2008 03:29
Sürekli artan üye sayısını ve yazılanları gördükçe tüylerim diken diken oluyor.Bazen diyorum çokmu abartıyorum diye ama 1 yılı aşkın bu kadar kaliteli bir ortam ve değerli üyelerle olmaktan dolayı çok mutluyum.Emeği geçen herkese teşekkürler.Yaşasın akvaryum.com
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2008 04:08
Çok oluyoruz çok. Çok olan,çok oldukça daha çok sevilen bir sitemiz var daha ne olsun. Eline,emeğine sağlık Refet. Özellikle benim o dosyalarını bile açamdığım derslerinin arasında,daha iyisi için vakit ayırdığın için.
citronx 2008-02-02 04:11:50
Saygılar.
[QUOTE=nakata] Bu hepimizin başarısı arkadaşlar. Yöneticisinden moduna, özel üyesinden üyesine kadar. Üye olalı 1.5yılı geçti bu süre zarfnda çok büyük adımlar atıldı bu sitede. Daha da büyüyeceğiz inşallah...
Saygılar...
[/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]
Çok güzel söylemişsin Fatih,ağzına sağlık.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2008 18:48
Nice başarılara inşallah...