Çok mutluyum
Arkadaşlar en sonunda discus aldım aldığımda kötü durumdaydı fakat şimdi harika denilecek kadar mutlu.Akvaryumda kral oldu yem yiyor saklanmıyor,elime geliyor,aldığım yerde simsiyah olmuştu ve kötü haldeydi şimdi çok mutlu.Balığım 8cmlik snake skın ve arkadaşları 4 neon ve 4 çöbcü.
En kısa zamanda resimlerini ekleyeceğim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok teşekkürler arkadaşlar.Resimler en kısa zamanda inşallah.
Aldığım zaman balık korkudan o şekilde imiş yani bulunduğu tankdaki ıstakozlar(15cm lik 4 tane)raatsız etmiş ve onlarca tetrazonla baş etmiş ve en son benim tankıma girdi ve ilk yemini yedi çok mutluyum.
[QUOTE=Akuarist]Mustafacım çok sevindim.Darısı bizim başımıza.Yanlız yanına aynı boyutlarda bir tane daha diskus alırsan daha mutlu olur.Biliyorsun diskuslar sosyal balık olduğu için sürü şeklinde bakılmalıdır.Fotoraflarını bekliyoruz.[/QUOTE]
İnşallah sende tankına ve discuslarına kavuşursun kardeşim.Teşekkür ederim.Yanına kendi boyunda arkadaş almayı düşünüyorum.
Gözün aydın Mustafa bey.
[QUOTE=ab.ceylan]Hayırlı olsun Mustafa kardeş.Konya'dan bi discus meraklısı daha çıkması sevindirici bi haber.Güle güle büyütün!![/QUOTE]
Çok teşekkür ederim.
hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Ahmet bey.
Çok teşekkür ederim Olgay abi çok sağol yardımların sayesinde.
Bu arada Burak(burak toka) abime burdan çok teşekkür ediyorum kendisi bana saatlerce yardım etti Allah razı olsun.