Co2 Tüpü Olarak Kullanabilir Miyim?
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2022 14:02
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234361/160520221401061.jpg[/IMG]
Bu Co2'li yangın söndürme tüpüne REGÜLATÖR bağlasam, akvaryumda kullanabilir miyim?
Bu Co2'li yangın söndürme tüpüne REGÜLATÖR bağlasam, akvaryumda kullanabilir miyim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2022 16:07
Merhaba, kullanabilirsiniz. Tüpün bakımları ile ilgili herhangi bir aksama olmadıysa sıkıntı çıkarmaz.
Beğenenler: [T]234361,Furkanx[/T]
+1: [T]234361,Furkanx[/T]
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2022 22:25
[QUOTE=egedin]Merhaba, kullanabilirsiniz. Tüpün bakımları ile ilgili herhangi bir aksama olmadıysa sıkıntı çıkarmaz.[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkürler, bakımları yeni yapıldı.Ama ne tür regülatör almam gerekiyor onu tam olarak bilmiyorum.
Cevabınız için teşekkürler, bakımları yeni yapıldı.Ama ne tür regülatör almam gerekiyor onu tam olarak bilmiyorum.
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2022 23:21
Tesisler buna dolum yapıyor mu ?
Yangın söndürme tüpleriyle bizim kullandığımız tüplerde basınç farkı var diye biliyorum.
Yangın söndürme tüpleriyle bizim kullandığımız tüplerde basınç farkı var diye biliyorum.
Beğenenler: [T]234361,Furkanx[/T]
Teşekkür Edenler: [T]234361,Furkanx[/T]
+1: [T]234361,Furkanx[/T]
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2022 00:22
[QUOTE=Cem Altay]Tesisler buna dolum yapıyor mu ?
Yangın söndürme tüpleriyle bizim kullandığımız tüplerde basınç farkı var diye biliyorum.[/QUOTE][QUOTE=Cem Altay]Tesisler buna dolum yapıyor mu ?
Yangın söndürme tüpleriyle bizim kullandığımız tüplerde basınç farkı var diye biliyorum.[/QUOTE][QUOTE=Cem Altay]Tesisler buna dolum yapıyor mu ?
Yangın söndürme tüpleriyle bizim kullandığımız tüplerde basınç farkı var diye biliyorum.[/QUOTE]
Şirketimizin çalıştığı yangın söndürme firmasından temin ettim, şuan arafta kaldım o yüzden araştırmadan kullanmayacağım.
Yangın söndürme tüpleriyle bizim kullandığımız tüplerde basınç farkı var diye biliyorum.[/QUOTE]
Şirketimizin çalıştığı yangın söndürme firmasından temin ettim, şuan arafta kaldım o yüzden araştırmadan kullanmayacağım.