Citizen Of Planet Malawi(Yavrular Yolda Resimler s:5)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar...
Merhabalar diğer arkadaşlarımın,abilerimin akvaryumlarında görüp taşları yeşil yosunlandırmaya karar verdim.Biraz araştırdım ve en etkili ve hızlı yöntem ışıklandırma+sıvı gübre olduğunu öğrendim.Her akvaryum tecrübemde yeni bir şey öğreniyorum buda yeni oldu benim için Jrb ferropol sıvı gübreyi bugün su değişiminin ardında 60 ml kadar ekledim ne kadar sürede sonuç verir bilmiyorum ama umarım kayaların üstünde istediğim sonucu alıp yemyeşil yosunlar oluşturabilirim o konuda çok hevesliyim şuan keşke biran önce olsa Sormak istediklerim direk akvaryuma ekledim gübreyi balıklar için bir sorun yokmuş gibi gözüküyor şuanlık ama sonradan olur mu acaba? Ayrıca düzenli bir şekilde kullanmaya devam etmem gerekiyor mu? Eğer evetse ne kadarda bir hangi ölçüde eklemem lazım?
Saygılar...
İlk fotoları merakla bekliyorum. Sevdiğin her şeye iyi bak ve saygılar kardeşim.
Evet yavrularımla dün itibariyle ilk aydönümümüzü yaşamış bulunmaktayız Vatoz hezimeti dışında kazasız belasız alıştılar akvaryuma büyüdülerde az çok nice aylara yıllara diyerek birkaç resim koymak istedim genel halinden
Kazasız belasız derken sorun olmuyor değil tabi dün tam balıklarımla adeta balayı yaşarken bir baktım aralarında mutsuz bir tane var.Çok durgunlaşmış gözleri siyaha kaçmış rengide diğerlerine göre çok açık.Dişi olduğunu düşündüğüm bir yavrum diğer kardeşlerine göre daha kısa olmasından dolayı ama bu boy farkı galiba strese sokmuş yemlerde bile en az pay ona düşüyor dikkat ettiğim kadarıyla.Çözüm olarak önerileriniz varsa hemen beklerim çünkü hepsi gözbebeğim gibi benim hiçbirinin mutsuz olmasını istemiyorum
Saygılar..
Tekrar geçmiş olsun, saygılar kardeşim...
Demosoni ve afralarda deneyimli dostların tavsiyeleri daha doğru olur. Bitkisel ağırlıklı olanlara arada protein, protein ağırlıklara arada bitkisel zarar vermez.
Saygılar...