Citizen Of Planet Malawi(Yavrular Yolda Resimler s:5)
Fotoğraf:
Merhabalar,bir sürelik tropheus maceramdan sonra bende aklın yolu malawidir dedim ve geri dönüş yapmaya karar verdim.Bircok imparator türü,mavi,sari prenses,auratus tecrübelerimden sonra bu sefer malawiye mbuna turleriyle geri dönüş yapmak icin çalısmalara başladım.110-50-60 olculerindeki akvaryumum 2 aydır boş bir sekilde duruyordu.Okulumun tatil olduğu bu zamanı fırsat bildim ve yeni bir ture yeni bir dekor mantığıyla onceden kullandığım dekorumu yeniledim
Boyut (cm):
110-50-60
Canlılar:Demasoni,Afra Hara,Sarı Prenses
Bu akvaryuma dün eklediğim ortamın hazır olup olmadığını kontrol etmek ve biyolojik denge adına en büyük adımı atmak adına eklediğim balıklar.Bugun asıl "emirkan" nickli Hasan Abiden teslim aldığım 8 adet demasoni ve 10 adet afra harayı akvaryuma ekledim en yakın zamanda onlarında fotoğraflarını sizlerle paylaşıcam...
Malzemeler:Eheim 2227,300 Watt,İç Filtre,40-45 kg Silis Kum,İrili ufaklı oval kayalar
Kullanılan Yemler:Nls Thera +A,Dainichi Veggie Fx,Sera Flora,Tropical Spirulina Super Forte Granul ve Pul,Sera Spirulina Tablet,Nls Cichled Formula,Tetra Provegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Microbe Lift Aqua Alkaline Buffer
Evet balıkları akvaryuma ekledikten önce hemen sonra ve şuanki görüntüleri buyrun:
Alıştırma aşamaları demasoniler ve afra haralar kavanozda
Biraz kalitesiz olsada ilk akvaryuma salındıkları günden birkaç poz daha renkleri tam vermemişken
Aralarında en beğendiğim bu oldu 3 silahşörler
Afra Hara erkeğim baskınlığını ve güzelliğini şimdiden başladı göstermeye
Demasoni erkeğim arkada
Buda baskın demasoni erkeğim
Maşallahları Eksik Etmeyin!!!
Not:Gönderdikleri konunun altına bunu yazanları hiç tasvip etmezdim ama malawiye geri dönüşümle birlikte anladımki forum tam anlamıyla tropheus egomanyasına dönmüş.Malawi hakkında yorum,öneri,yardım almak kat kat zorlaşmış.Tangayika bölümündeki ilgiden sonra 3 günde bu konu olsun açtığım ve diğer yardım istediğim konularda olsun çok az geri dönüş olması beni üzmedi değil.Saygılar..
Not*:Ufak bir düzenleme ile dikkat çekmesi adına ikinci sayfada olan daha güzel resimleri ilk sayfaya taşımaya karar verdim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir