canlı doğuranlar hakkında yardım
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 17:40
Kesinlikle velifra dene çok güzel karışımlar yaparsın.ayda bir yavrular.Yavrularda kolay büyür yeterki ısıtıcı,hava motoru olsun yeter.Ben yapay çim,şekilli taşlar çiçekler falan koydum kuluçka için bir yere kapatma,önce yavrulasınlar sonra ayır.Yoksa hayvan yavrulamıyo strese giriyo ve bendekiler genelde hamile şekilde öldüler ben de bi daha denemedim.Zaten yavruların peşinde koşup yiyen bir cins değil doğurunca yavrular saklanıyolar.Ama sonraları önlerine gelirse yiyolar bence ayır ama dedğim gibi önce yavrulasın sonra ayır
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 17:45
Ben size tek tür öneririm.Çünkü gebe bir dişi gece herkes uyurken doğum yaparsa yavruları kaybetme oranın artacaktır.Bu yüzden tek tür besleyin(bence).Lepistesi de favori olarak görüyorum. Radinant 2008-12-01 11:38:51
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 18:08
Arkadaşlar benim velifram 80 tane yavru yaptı 10 günde şu an 25 tane kaldı sıcaklık 28 derece hava motoru hemen hemen sürekli çalışıyor ve yavrular yenmesin diye yavrulukta besliyorum.Lütfen yardım yavrular öldüklerinde karınları içine yapışmış şekilde ölüyor , yani aç kalmış gibi.Ben tetra yem veriyorum. Radinant 2008-12-07 07:11:52
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 18:34
Eğer daha büyük türler istiyorsanız,canlı doğuranlar biraz küçük gelebilir(tabi bu kişiye göre değişir) labirentli tavsiye ederim.Her guramiden 2şer tane fevkalade bir görüntü oluşturur. monster 2008-12-06 18:34:34