canlı doğuranlar hakkında yardım
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 18:25
Canlı doğurana geçmeyi düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var arkadaşlar.Yardımcı oursanız sevinirim.Özellikle tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.
biyolog42 2008-11-29 19:17:29
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 20:43
Malawi akvaryumum vardı.Sınavlarım olduğu için arkadaşımda kalıyodum.Eve bi geldim hava motoru durmuş ve balıklar ölmüş.Moralim çok bozuldu ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum.Canlı doğuranlar dikkatimi çekmeye başladı.Mesela ilk olarak hangi tür yada türler?
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 21:47
Plati , moli , plati , kılıç kuyruk olabilir.
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 22:51
En tutulanları;
burak_yılmaz 2008-11-29 22:52:18
Lepistes, moli(balon, black....), velifera, platy endlers, kılıç kuyruk.... gibi bi çok örneği war
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 00:00
Malawi balıkları besledikten sonra en sert canlı doğuran gözünüze kuzu gibi görünecektir. Benim iki canlı doğuran tankım var. İçlerinde 5-6 çeşit plati siyah moly ay kılıçlar ve 4-5 çeşit lepistesler var. Akvaryumu bitkilendirdikten sonra size de bu türleri öneririm. çok popüler canlı doğuran olmalarına rağmen ben estetik olarak valifera yı sevmiyorum.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 10:47
Lepistes, plati, moly den başlayabilirsin.Bakımları kolay.Akvaryumundaki balıkları çoğaltıkça daha da zevkli akvaryumla ilgilenmesi.Akvaryumunda bitkilendirmeyede önem verirsen yavruların saklanması kolay oluyor.Hamile balıkların doğumunun yaklaştığını anladığın zaman yavruluklarada koyabilirsin.Bu mevsimde mutlaka ısıtıcı kullanmalısın...
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 13:04
Lepistes , Balon Moly ve renklendirsin diye neonlar var içinde , birde değişilmezler vatos ve çöpçüler var rengarenk güezl duruyor.Bitkilerimi ektikten sonra bi köşeye yavrularımda ortaya çıkmaya başladı.8 lepistes 8 molym var ve akvaryumda hala az balık var gibi duruyor.Yer sıkıntısı yaşanmıyor.Kılıç kuyrukların geçimsiz olduğunu duymuştum.Umarım güzel bi seçim yaparsınız.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 13:07
Bitkili lepistes,black moly,platy,çöpçü,vatoz besleyin derim ben