Buyuk tank
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 12:20
Arkadaslar hepinize merhaba.Az önce bir arkadaşımdan 120*70*30 büyüklüğünde bir tank aldım.Eski tankımda 2 adet 8-10 cm büyüklüğünde oscarlarım vardı.Sizce oscarlarla devammı edeyim?Yoksa onları çıkartıp başka balıkmı ekleyim.Guzel olmasi lazım cunku akvaryumu eve götürdüğümde annem yoktu muhtemelen akşam evde kucuk capli bir kiyamet kopacakAnneme guzel gostermem lazım.Acaba bitkili melek tankimi yapsam?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 12:25
Bence gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın ama bu boyutlarda bir akvaryum 2 adet astronot için iyi yemleme ve güzel dekorla süper bir akvaryum olabilir.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 12:26
O büyüklükte akvaryumda oscar beslemeyinde ne beslerseniz besleyin .Ben yunus ve sarıprenses öneririm.Hareketli ve renkli balıklar.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 12:26
Ya aslinda astronot geciyor icimden ama bu akvaryumu salona koyacagim icin herkese hos gozukmesi lazim diye dusunuyorum ayrica sanki iki astronot icin ufak gibi geldi.Bir de camlarin kalinligi 1 cm civarında problem olurmu acaba?
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 13:04
[QUOTE=JUNE09]Bugun alınan bir tankı akşama hazır ve canlı yüklü olarak gösterime açmanız zor gibi.[/QUOTE]
Bana da mümkün görünmüyor. Suyu bile dinlendiremezsiniz akşama kadar. Bence sonradan pişman olmamak için acele etmeyin.
Bana da mümkün görünmüyor. Suyu bile dinlendiremezsiniz akşama kadar. Bence sonradan pişman olmamak için acele etmeyin.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 13:10
Aslında olabilir ama daha once hic discus beslemedim tecrubem 0 yani bir an oncede akvaryumu kurmak istiyorum.Malum okullara pek fazla bir zaman kalmadi.Discus haric popüler olan tüm american cichlidlerinden az da olsa tecrübe etmişliğim var ama discus cok agir geliyor bana
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 22:37
Annenin de begenmesini ve de salonda yasayan canlı bir tablo gibi olmasını (benim yaptıgım gibi ) istiyorsan bitkili bir tank yapıp icine melek yada tetrazon koyabilirsin. Boylece ilerde de bitkili Diskusa gecmek istediginde cok sorun cekmezsin.
Saygılar.
kriptoatlantis 2007-08-10 22:38:49
Saygılar.