Bursa İstanbul buluşması fotoğrafları.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:18
Çook çok güzel bir gündü bizi ağırlayan ev sahiplerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki bursa buluşmasına atkı eldiven kaban ne bulursam alıcam yanıma. üşüdük biraz ama bence değdi :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:25
Bencede deydi gerçekten bursalı abilerimize ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.Bizi gereçk'ten çok iyi ağırladılar hepsine sonsuz teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:28
Selamlar dostlar-arkadaşlar-kardeşler... Geziniz ve buluşmanız umduğum gibi süper geçmiş. Benim isteğim dışında gelişen bazı nedenlerle aranızda olamadım ama gönlüm sizlerleydi. Kendimi -Okan Arda- ve Bizim -Memet- gibi hissettim tüm gün! Kestane şekerleri için teşekkürler ama bozulacak diye hepsini lüpletmek zorunda kaldım; Okan'a ve Memet'e ayıramadım. Şekerim de gayet normal çıktı ayrıca...Duyuruylur bazılarına.
RobiNSoN'dan hepinize sevgiler ve selamlar.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:47
Arkadaşlar hepinize teşekkürler.Bursa'lı olduğum halde uludağın bu kadar soğuk olacağını hiç tahmin etmemiştim.Ben hala ısınmaya çalışıyorum.Oldukça güzel bir gündü.Umarım tekrardan buluşuruz.Gelen-gelemeyen ilgi gösteren emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:51
Çok üşüsemde oldukça güzel vakit geçirdim.Ahh ahh ben o sucukları neden yemedim.
Herkese sonsuz teşekkürler.Bir Bursa'lı olarak diyorum ki; biz neymişiz böyle..... :)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:04
Arkada latif abi zuzu ya gözleme yetiştirmek için uğraşıyor.
Ugur ağabeymiz mangay başında
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:09
Melih bakıyorumda Uğur abinin yerine geçmek ister gibisin. Yanından ayrılmıyorsun. 7 kişinin yediğini sen tek başına yersin. Made in kolastrol.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:10
[QUOTE=Hasan Furkan]Çok üşüsemde oldukça güzel vakit geçirdim.Ahh ahh ben o sucukları neden yemedim.
Herkese sonsuz teşekkürler.Bir Bursa'lı olarak diyorum ki; biz neymişiz böyle..... :)
[/QUOTE]
En güzeli Reis için hazırlanan özel sucuk tabağıydı. Tahminim Birol un fikriydi. Gerçi reis e yediremedik ama olsun, yemiş kadar oldu
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:34
Aramıza sonradan katılan Spiderman (Ercan’ın oğluda diyebilirizJ) ve Hakan’ ın bakışları…
Üst taraftaki boş gazoz şişelerine dikkat J
Faruk ağabeyyi saymazsak Charlie’ nin Melekleri fotosu diyebiliriz.
Ve işte Ercan da sonunda nasibini aldı.J
En küçük akvaristi unutmayalım
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:43
Buluşmalardan bir hafta önce bir aktiviteye katılırsam beni vurun arkadaşlar. Topal topal geziyorum. Baldırım Roberto Carlos baldırı gibi oldu. gelemediğim için üzgünüm. Çok şey kaçırmışım gerçekten.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:50
[QUOTE=Dogan_Melek!]
MuŞLu hKn 2008-05-26 13:55:20
[/QUOTE]
Ahahahahahahaha işte resim budur abi.Bravo Hatice tebrikler...Yürü be Reisim... Melih abi de boynunu bükmüş ...
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 13:53
Arkadaşlar gerçekten harika bir buluşmaydı.Katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum,malum sezon kapanışı.
Buradan bütün Bursa'lı dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten bu kadar güzel bir organizasyon ve bütünlük buluşmalarda sayılı olmuştur.Hiç bu kadar güzel ağarlanacağımızı tahmin etmiyordum desem yalan olmaz.Hepinizin eline,emeğine ve yüreğine sağlık.Bu arada Uğur abi'de yeni mazlumuna kavuştu,Murat sen ara ara İstanbul'a gel.Reis stres atar artık seninle.
Hepinize saygı ve sevgilerimle.