Bursa İstanbul buluşması fotoğrafları.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:31
Nikoncu bukadarmı ?
Murat Sezgin 2008-05-26 10:37:47
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:34
[QUOTE=Murat Sezgin]Nikoncu bukadarmı. [/QUOTE]
Bende de çok var ama iş yerinden eklemem biraz zor olacak artık akşama kısmetse.Ama eklemeye çalışırım.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:49
Maaşallah Maaşşallahhhh
Kesin hepsini Zuzu ve Birol abi yemiştir.
Atilla hocam yok, Tansiyonu çıktı veya, kestane şekerlerini löpletiyor Okan abi.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:50
Latif abi her geçen gün eriyip gidiyorsun..Abi yemek ye biraz..Çok zayıf gördüm seni..İstersen biraz uğur abiden al göbekten,yada ben seve seve seninle paylaşırım kilolarımı:)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:51
Abi içeceklerin resimleri eksik çıkmış galiba, diğerleri nerde ? Yasakmı onları koymak.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:54
[QUOTE=Murat Sezgin]Abi içeceklerin resimleri eksik çıkmış galiba, diğerleri nerde ? Yasakmı onları koymak. [/QUOTE]
Evet evet yasak sus :=)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:56
Toplu fotoğrafın altına arkadaşların isimleri yazılsa iyi olur.Reisin yazmasanızda olur:)
Yalnız birşey dikkatmi çekti tüm mangal fotolarının başında değişmeyen bir isim var.
Birde heyecanla okurken topiği türbedeki pozunuz görünce kim nasıl dua etti çok merak ettim.
'Allahım şu xxx balıklarımdan bolca yavru alayım..... amin.
Yalnız birşey dikkatmi çekti tüm mangal fotolarının başında değişmeyen bir isim var.
Birde heyecanla okurken topiği türbedeki pozunuz görünce kim nasıl dua etti çok merak ettim.
'Allahım şu xxx balıklarımdan bolca yavru alayım..... amin.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:57
Murat maalesef onlar retük e ( Uğur Abi ye ) takılmış...
madaxe 2008-05-26 11:02:23
Dün senide Uludağ Havası çarpmıştı. Uludağın havası çok serttir. Dikkat etmek lazım.
Bu arada Ercan resimlerin devamını bekliyoruz...
Bu arada ben 1 hafta uykusuzluktan sonra kış uykuma yatmak üzere bugünü kapatıyorum... Kendimi offline yapıyorum...Kısmetse akşama diğerlerine de bakarız...
Aklıma gelmişken birde şunu düzelteyim. Yanlış anlaşılmasın. Gidilen Türbeler Osmanlı İmp. Kurucularından Osman Gazi Ve oğlu Orhan Gazi ye aittir. Bir yerde Atalarımızın ziyareti yapılmıştır...
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 11:30
Ercan, taksit taksit ekleme şunları yahu o kadar resim çektin nerde hani ?
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:13
Yanarım yanarım da Zeki Müren'i göremediğimize yanarım.Ne umutlarla gitmiştim oysa...Bu arada Bursalı arkadaşlar bir dahaki maça daha sağlam kadro çıkarın.Beni durdurabilecek adamda bulun kendinize.Yoksa haliniz harap.Bu arada Birol abi sağolsun hala sol ayağım ağrıyor...