Bulanıklık sorunu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu söylediğinizin benim akvaryumumla ne ilgisi var? Size diyorum su zamanla oturdu şuan berrak diye bana kalkmış iç filtre tak bakalım ne oluyor diyorsunuz.
[QUOTE=visamlord]Berraklık suyun oturmasıyla alakalıymış. Kum yada herhangi bir ekipman değil. Şuan berraklık üst seviyede ve hiç yosun problemim yok. [/QUOTE]
Şu üstteki yazıyı yazmışsınız na binayen yazdım. Karar sizin. Nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Sonuçtaq bunu buradaki yazıyı okuyan diğer kişilerin de faydalanması için yazdım. Dış filtrelerin suyun oturmasında payı vardır. Dış filtre de ekipman olduğuna göre karar okuyucularındır. Saygılar.
[QUOTE=Cihannüma]
[QUOTE=visamlord]Berraklık suyun oturmasıyla alakalıymış. Kum yada herhangi bir ekipman değil. Şuan berraklık üst seviyede ve hiç yosun problemim yok. [/QUOTE]
Şu üstteki yazıyı yazmışsınız na binayen yazdım. Karar sizin. Nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Sonuçta bunu buradaki yazıyı okuyan diğer kişilerin de faydalanması için yazdım. Dış filtrelerin suyun oturmasında payı vardır. Dış filtre de ekipman olduğuna göre karar okuyucularındır. İsteyen istediğini yapar özgürdür. Saygılar.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir