buda benim fonum :)
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2015 10:53
[QUOTE=gencoscar]Güzel olmuş elinize sağlık.Attıgım resimlerdeki gibi içine kum koyup bitki beslerseniz çok güzel durur:)
[/QUOTE]
Bitki değilde balık beslemeyi düşünüorum akvaryum ölçüleri 80x30x40 ama fonla birlikte haliyle biraz daha daraldı içi ilk defa balık besleyecem sizce hangi balık uygun olur bu akvaryum için ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2015 11:00
Senin şevkini kırmak istemem lakin; yarısı fona gitmiş olsa, sana kalır 50 litre hacim. o hacimde de anca canlı doğuran olur malesef. Onun içinde malawi fonu kurmana gerek yoktu aslında :) Ya tüm fonu söküp 100 litre hacimle ufak bir ciklet kolonisi koyacaksın yada 50 litreyle bakabileceğin bir balık seçeceksin.
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2015 12:14
[QUOTE=amiga1200]Senin şevkini kırmak istemem lakin; yarısı fona gitmiş olsa, sana kalır 50 litre hacim. o hacimde de anca canlı doğuran olur malesef. Onun içinde malawi fonu kurmana gerek yoktu aslında :) Ya tüm fonu söküp 100 litre hacimle ufak bir ciklet kolonisi koyacaksın yada 50 litreyle bakabileceğin bir balık seçeceksin.[/QUOTE]
zaten bunu tecrübe kazanmak için başlangıç olsun diye kuruorum ilk deneyimim olacak bu ufaktan başlıyım dedim ilerde daha büyük akvaryum düşünüyorum.. 50 litreylede japon balıgı beslenir heralde :)
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2015 13:09
Küçük hacimli, kalabalık bir akvaryum size farklı sorunlar açabilir. Bu sebeple canlıların boyutuna ve sayısına dikkat etmelisiniz. Fon çalışmanız güzel görünüyor, emeginize sağlık :)
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 08:53
Tebrik ederim. Çok güzel olmuş. İyi hobiler.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 10:41
[QUOTE=gencoscar]Hocam bence canlı doğuran besle o kadar uğraşmışsın.Hem bitkili yap çok güzel durur.
[/QUOTE]
Olabilir önerilerini değerlendircem :)
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 13:02
Güzel olmuş ellerine sağlık.