buda benim fonum :)
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2015 23:41
güzel olmuş farklı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2015 15:07
Onlar gercek taşsa eger silikonla hepsini sabitleyin aslinda ne olursa olsun hepsini sabitleyin. Birde kum selalesini arastirsaniz kurulumda bu fona guzel yakışır. . Yapması zor gorunsede biraz mantikla kolaylastirirsiniz.. Balik olarak tetra besleyebilirsiniz yada melek.. Bir japonsever olarak söylüyorum o fonla japon beslemeyin...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2015 16:37
[QUOTE=batu.gulsah]Onlar gercek taşsa eger silikonla hepsini sabitleyin aslinda ne olursa olsun hepsini sabitleyin. Birde kum selalesini arastirsaniz kurulumda bu fona guzel yakışır. . Yapması zor gorunsede biraz mantikla kolaylastirirsiniz.. Balik olarak tetra besleyebilirsiniz yada melek.. Bir japonsever olarak söylüyorum o fonla japon beslemeyin... [/QUOTE]
[QUOTE=gencoscar]Fon bitti mi acaba son halini merak ediyorum.[/QUOTE]
gerçek taş deil strafordan yaptım silikonlu zaten hepsi suan derzle kapladım kurumasını bekliorum.. şelaleyide düşünebilirim aslında öneriniçin tşk ederim ama henüz ne besleyeceğime karar vermemedim araştırıorum :)
[QUOTE=gencoscar]Fon bitti mi acaba son halini merak ediyorum.[/QUOTE]
bi kaç kat derz dolgu çektim o yüzden uzun sürdü suan kurumasını bekliorum son halinin fotolarını en kısa zamanda atarım