Bu ucube balık editörün seçimi olmamalı
Merhaba sitede foto?rafy görünce sadece sinir olmakla yetinip sesimi çykarmadym. Ama ana sayfa da editörün seçimi olarak da kar?yma çykynca dayanamadym ve i?te yazyyorum:
http://www.akvaryum.com/Fotogaleri/pic.asp?iCat=35&iPic= 1649
Bu ucube balyk editörün seçimi olmamaly
Amacym kesinlikle polemik yaratyp tarty?mada taraf olmak de?il ama iki türün çiftle?tirilip yani bir yaratyk olu?turmak yetmezmi? gibi bir de balyklary tek tek ellerine alyp boyamy?lar.
demokrasi var be?enmiyorsan bakma denebilir mi. Bu hobi'yi bilimsel amaçly yapacaksak belirli bazy kriterlerimiz olmamaly my. Yapylabilir'li?ini ele?tirmiyorum, i?te yapylmy? zaten. Ama forumun amacy yapylabilir'i de?il yapylmaly'yy tarty?mak ve yeni yapmamyz gerekenleri ö?renmek ise insaf bu yaplmamaly, hiç bir canlyya yaplmamaly....
Saygylarymla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ne yazyk ki insanlaryn ?ova yönelik meraky pek çok balyk türünü do?allyktan uzakla?tyrdy. Evde besledi?imiz lepistes türleri, kylyç türleri, flower hornlar vs vs pek çok türü do?ada bulamayyz. Do?ada çok daha renksizleri var veya pek ço?u akvaryumda üretilmi? balyklar. Arz talep meselesi.
Saygylar,
Selam
Bende arkada?a katylyyorum sadece balyklar de?i, onu o hale getirenlerin ucube oldu?unu dü?ünüyorum. Sitede bu baly?yn editör seçimi olmasy da ho? de?il, kaldy ki "cam balyklary" tanytymynda sitenin bu balyk için alym satymyny kynyyoruz denmesi tamamen bu balykla ayny durumdur ve ayny hassasiyeti bu türde de beklerdim. Editöre duyurulur :)
Kolay gelsin..
Ben de editörün seçminmin otomatik olarak yapyldy?yny dü?ünüyorum... Yoksa zannetmiyorum böyle bir resim editörüm seçimi olsun....
Saygylar...
Evet, ben de resmi ilk gördü?ümde sizinle ayny duygulary payla?my?tym. Hayvanlary boyama olayy (bir de balyklar gibi narin hayvanlary) inanylyr gibi de?il. Arty görsel olarak da hiç ho? de?il. Ben de bir akvaryumcuda fosforlu ye?il renkte papa?anlar görmü?tüm, hayvanlar çok da sa?lyksyzdylar.
Editörün seçiminin bilinçli yapylmady?yny umuyorum,
Saygylar