Bu salyangoz zararlı mı
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2006 23:47
[QUOTE=fermjj31]
Sakın karışımın suyunu akvaryuma kaçırmış olmayın. Aman haa. Benimde başıma geldi bitkileri ve balıkları zor kurtardım. Dikkatli olmanız gerekiyor.
hmm çok tartişmalı bir konu ben makrakanta aldım 2 tane orta boy biraz d a aç bıraktım işe yariyor gibi gunduzleri yok gibi çok dikaktlı bakınca goruyorum tek tük ama akşam bir an ışığı açtığımda inanılmaz çok vardı şimdi demın yine açtım kutuklerın uzerinde bayağı vardı yzude 30 bir azalma olduğunu söyleyebilirm eskisine göre aslında burda bilinen tum yontemlerı kulanmak gerekir bir anda.. bu ara size birşey daha sorcam maya şeker işini yaptığımda ilk karbondioksit akvaryuma girdiğinde butun salyangozlar ortaya çıkıyorr hepsi ama ne kadar varsa balıklarında rengi değişiyor
[/QUOTE]Sakın karışımın suyunu akvaryuma kaçırmış olmayın. Aman haa. Benimde başıma geldi bitkileri ve balıkları zor kurtardım. Dikkatli olmanız gerekiyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2006 09:31
Ben de baya uğraştım bu mahlukları yok etmek için. En sonunda 2 tane makrakanta aldım ve çok kısa bir süre içinde eser kalmadı. Hiç uğraşmayın bence, makrakanta en iyi ve en kolay çözüm
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir