Bu akvaryum kullanılırmı acaba
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 22:28
Bende bu şekilde uzun bir süre akvaryumu kullanmıştım.Hiç bir sorun olmadı.Ama o bölgeye takviye yapabilirsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 17:02
Riske girmeye değmez bence.. Kılcal çatlarlar olabilir ve ilerleyen dönemlerde size sorun olabilir..
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 13:20
[QUOTE=Stronger]İçten o bölgeye silikon ile takviye yap. Sorunsuz kullan.
[/QUOTE]
Oraya içten silikon tutmaz ve kirli görüntü olur çatlak olmadığı için yürümez dıştan silikonlayıp kötüsünden bile olsa köşebentle desteklenmeli bence ama bu haliylede sorun çıkacağını sanmıyorum dikkatli bakılırsa akvaryumların çoğunluğunda böyle kırıklar zaten var..
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 01:59
Akvaryumun alt tarafında basınca maruz kalan kısmında olmadığı sürece pek bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Görüntüyü bozmayacak şekide ince siyah bir köşebent ile destekleseydiniz sorun tamamen ortadan kalkabilirdi...
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 02:30
Bana pek sorun yok gibi göründü, bu şekilde kullandığım çok akvaryumum oldu ama Fatih Bey'in dediği kılcal çatlak ihtimali de yok değil. Yalnız yine de bu sadece bir risk, hadi kılcal çatlak olsa bile(ki akvaryumların hepsinde az çok vardır) yürüyüp büyük bir çatak olacak diye bir kaide yok.
Akvaryumun yüksekliği nedir ve bu kırık kısım taban hizasından sonra kaçıncı santime denk geliyor, ölçme şansınız var mı? Bir de camlar kaç mm?
Akvaryumun yüksekliği nedir ve bu kırık kısım taban hizasından sonra kaçıncı santime denk geliyor, ölçme şansınız var mı? Bir de camlar kaç mm?