Black Water
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 11:43
[QUOTE=Buğraa]Tortu için ne yapmam lazım biliyor nurunuz ?[/QUOTE]şöyle yapabilirsin Kızılağaç kozalağı al ve az da olsa nitrat artışına izin ver ama çokda izin verme ama zamanla birikir ben ilk blackwater kurarken ilk eklediğim balık x ışını tetraydı oda dipte olan yemlere dokunmadığı için dipte azar azar birikiyordu sonra corydoras ekledim dipte yem kalmadı tortu daha az oluştu.
[QUOTE=PoTM]Tam bir apistogramma akvaryumu olmuş, 1 çift kakadu çok yakışacaktır.[/QUOTE]hacim yetmez kakaduya borelli belki ama kakadu olmaz.
[QUOTE=PoTM]Tam bir apistogramma akvaryumu olmuş, 1 çift kakadu çok yakışacaktır.[/QUOTE]hacim yetmez kakaduya borelli belki ama kakadu olmaz.
Teşekkür Edenler: [T]211509,Buğraa[/T]
+1: [T]211509,Buğraa[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 12:26
Aslında tek eşli balık (Apistogramma gibi) düşünüyorum izlemesi çok zevkli ama akvaryum hacmime göre bulamıyorum. Bildiğin varsa yazabilir misin?
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 12:55
[QUOTE=Buğraa]Aslında tek eşli balık (Apistogramma gibi) düşünüyorum izlemesi çok zevkli ama akvaryum hacmime göre bulamıyorum. Bildiğin varsa yazabilir misin? [/QUOTE]Apistogramma borelli olabilir hem uysal bir tür yanına tetra gibi türlerde koyabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 13:51
Tropol kullanılabilir.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 14:27
[QUOTE=Buğraa]Bizim burada Borelli malesef ki bulunmuyor. Bir tek Kakadu var.[/QUOTE]Ozaman kardinal tetra en güzel seçim olur bence.