Bitkinin turu nedir
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 15:29
İlker bey boyunu tahmin etmek zor ama boyuna bakılırsa biraz bakımsız kalmış bir tütüne benziyor..yaprak yapısına bakılırsa çok iyi bakılmış zeytin gibi duruyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 17:41
Biraz daha yakın çekim fotoğraflamanız mümkün mü?
Not: hızlı resimdeki Forumlar: bbcode yazan yerin altındaki linki kullanırsanız forumda fotoğraf görünür.
Not: hızlı resimdeki Forumlar: bbcode yazan yerin altındaki linki kullanırsanız forumda fotoğraf görünür.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 18:12
Evet ilker bey bende ondan dolayı ikilemde kaldım net şu diyemedim ama öncedende yazdığım gibi onlar olmasa bile onların varyatesi bir tür bitkiye benziyor.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 20:18
Bu bitki limon yani hygroplia corymbosa bence bu şekilde boy attığı için öyle dedim besin eksikliğinden böyle olabilir bir inceleyin
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 20:32
Bence tütün. Üst yapraklar tamı tamına tütün formlarında fakat alt yapraklar birtakım eksikliklerden dolayı tam gelişme gösterememiş.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 20:43
Bitkinyi ilk aldigimda en ust kisminda da sadece 2 yaprak vardi . Akvaryuma dikeli 1 hafta oldu ve tepede yapraklar cogalmaya sıklasmaya basladi. Co2 ve ışık yeterli duzeyde yanliz gubre kullanmıyorum. Acaba tütünse normal formuna ulaşır mi
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2014 11:26
İlker bey ilk mesajımı yazdığımda foto sayısı azdı ilave ve yakın çekim foto eklemişsiniz ve netleşmiş durum.öyle olunca bitkiniz kesin tütün ..boyuna gitmesini istemiyor ve formunu toplasın derseniz budama yapabilirsiniz..kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2014 09:23
Bitki tütün ve limonla aynı aileden. Türkçeleştirilmiş ismi söğüt. Tütün ve limonla aynı şartlarda yaşar ama ufakda olsa daha hızlı gelişir.