Bitkili dıscus akvaryumum.Yeni resimler 6.syf da
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2007 15:01
Teşekkürler Hakan. İnşallah daha güzel olduğu günleride görürüz. Tek eksik zemin ve biraz daha bitki. Yakında bir tane blue diamond ve red malboro daha ekliyeceğim. Daha güzel olması için çalışıyorum yani. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 11:38
Teşekkür ederim Cem Bey. Dileklerinize hepimizin balıkları olmak üzere katılıyorum. Sağlıklı balıklar,iyi günler. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 11:41
Eser Bey. Söylediğiniz gibi eğer olurda yavru alırsam(ama bu asla hırs olmadı özellikle dıscusta) ama diyelim oldu. Konunun başından red malboro'ya olan ilginizi bildiğimden söz ilk yavrulardan size veririm. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 11:44
Sanırım bu discuslara 41 tane maşalllah az. Beslediğim türle uzaktan yakından alakaları yok ama favori balığım discus. Şahane , şahane, şahane...
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 11:53
Faruk abi biliyorum ki diskuslar canlıdoğuranlarla beraber sorunsuz yaşıyor.Beni de yavru vereceğin arkadaşların listesine yazarmısın?Şöyle sarı kırmızı renkli olanlarından isterim.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 14:28
Yavru alırsam Kulağa ne kadar güzel geliyor. Levent olduda aldım yavru vermezmiyim,hele birde siyah beyaz yavru olursa dıscus literatürüne geçer bende tek olurum . Yok yok deniz akvaryumu kurmadan siyahbeyaz balık zor bize. Kırmızıgöz tetra dedik ama o da olmadı. Sarı kırmızı olursa söz ilk yavru sana Levent Pigeonlar biraz andırıyor en azından.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2007 19:09
Vallahi Faruk abi helal olsun sana.Dahada güzelleşmiş akvaryum.Benim akvaryumunda dekorunu sen yapsana abi yaa.Maşallah zevkin çok güzel.Saygılar...