Bitkili dıscus akvaryumum.Yeni resimler 6.syf da
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tamam Olgay; ben bitkileri dezenfektanda yarım saat bekletip öyle diktim akvaryum'a umarım sorun olmaz.İlgilendiğin ve her zaman yardımcı olduğun için teşekkürler
Yunuslar'a çok iyi teklif geldi Mehmet satmak zorunda kaldım gibi bir şey yani,dıscusta birdenbire hastalık oldu,bakamazsın, büyütemezsin, zor dediler hırs yaptım galiba
[/QUOTE]
Akvaryum'a son eklediğim ramirezilerin hepsini kaybettim. Ama en başından beri bende olan kırmızı zebra,sae ve neonlar da bugüne kadar tek kayıp yaşamadım. Bende tekrar çok sevmeme rağmen ramirezi eklemedim akvaryum'a. Olgay'ın söylediği gibi benim ramirezi'ler sağlıklı değilmiş galiba. Cep telefonumdaki resimler' den birini ekliyorum. Umarım beğenirsiniz Yiğit Bey.
Discus akvaryumum da geçen süre içerisinde olumlu, olumsuz gördüğünüz değişiklikleri,daha iyi olması için tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Akvaryumda bazı discusları büyük boyları ile takas yapmak zorunda kaldım diğerlerine göre gelişimleri'nde gözle görülür,eksiklikler hissettim. Ancak verdiğim Abim de sağolsun cam'a cam bir akvaryum da sağlıklı şekilde büyümelerini sağladı. Ancak balıklarımın bitkili akvaryum da olmasından vazgeçemedim zaten amacım üretim değildi discus'a başlarken,ileride hayırlısı artık. Saygılar..