Biraz insanlık!...
İbrahim Bey , takası gerçekleştirmeden önce arkadaştan elindeki filtrenin markasını modelini öğrenip bir ön araştırma yapmadınız mı ? Siz de sorumsuz veya fazla iyi niyetli davranmışsınız bence , tabii normal olarak takas gerçekleştikten sonra bunları konuşmak anlamsız ,iki taraf da kendine göre haklı , ne diyelim , umarım anlaşırsınız...
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] [/QUOTE] Bu ne ya![/QUOTE]
Hızlı yazımımdan ötürü yanlış yazmıştım ama düzelttim cümleyi.Hemde dün akşam düzeltim.
Üyeliğinin üzerinden 1 hafta geçmemiş üyelerin ilan vermesi engellendi.
Bu sayede;
İlanım silinse de, ben silinsem de üye olur tekrar ilan veririm durumu kalktı.
Çift üyelik ile çift ilan verildiğinde farkedildiği an en az 1 hafta ilan verilemeyecek.
İlan vermek için üye olanların epeyice önüne geçilecek.
Saygılar,
Rafet Bey bence 1 ay süre konmalı ilan vermek içinde, konu açmak içinde, görüş yazmak içinde.
Bu sabah 7 kişiye arama butonunu kullan diye cevap yazdım.
Site dahada kirlenmeden önlemler arması lazım. Kirlilikten böyle dolandırmalardır. Biliyorum bir yanlış kelimeyi arayanlarda aramızda.
Merhmet Bey sizin uyarı yapmanız yanlış anlaşılmalara ve alınmalara neden olabilir. Hata Var'dan bildirirseniz seviniriz.
1 ay uzun bir süre, 1 haftada öğrenecek kişi forumu kullanmayı öğreniyor zaten. Çok az kişi 1 ay boyunca öylecene yazma hakkı almayı bekler, genelde üye olan bir daha gelmez...
Saygılar,