Bilgi verirseniz sevinirim
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 00:21
Selam arkadaşlar ilk defa akvaryum bakıyorum. Dün 2 tane sarı prenses aldım ve akvaryuma uyum sağladılar .Bunların yanına uyumlu olabilecek hangi tür balıkları koyabilirim. Bir de akvaryum 160 lt. 3-4 cm lik kaç tane balık alır. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Echoe 2007-2-16 0:23:33
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 01:07
Balıklarınızın ilerleyen zamanlarda büyüdüklerini göz önüne alırsak 160 litrelik bir akvaryum sizin için küçük kalacaktır.Cichlid'ler son derece geniş ve güçlü filtre edilen akvaryumları severler.Akvaryumunuzda sarı prenses ve yunus besleyebilirsiniz,1 erkeğe 2 dişi gelecek şekilde olabilir fakat büyüdüklerinide göz önünde bulundurmayı unutmayın.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 23:41
yunus ve redrubin
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 23:46
toplamda 20 adeti [tabi 3 4cm.lik balıklar için söylüyorum] geçmemek şartıyla yunus, electra ,borlei ve nyassa türlerinden koyabilirsin.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2007 08:47
[QUOTE=reis]toplamda 20 adeti [tabi 3 4cm.lik balıklar için söylüyorum] geçmemek şartıyla yunus, electra ,borlei ve nyassa türlerinden koyabilirsin.[/QUOTE]
Büyüdüklerinde çok sorun olacaktır 20 adet için. Şimdilik bir sorun olmayabilir ama ilerisinide düşünmek gerekir.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2007 09:23
Cihan bey haklı, büyüdükleri zaman sorun olacaktır. Bende başka türler tavsiye edeyim. Sarı prenses, snow prenses ve acei olabilir.