Bekle bizi İstanbul Ankara geliyor fotolar sayfa 5'te
??
[/QUOTE]
[QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=TiTaNNiKe] [QUOTE=SELAMİ]Reis resimlerde baya süzülmüşsün maşallah sana bir çiğköfte takviyesi lazım.[/QUOTE]
[QUOTE=COBRA][QUOTE=BadgeR]Emre dikkat et de fotoğraflarda da ista.bul yazma, imla hatası yapma bak fena olur:D:D:D [/QUOTE]
[QUOTE=kwinston]Burdan planlarında olmadığı halde bizleri kırmayıp derneğe kadar eşlik eden (onlar olmasa kesinlikle ben orayı bulamazdım) Bora(exper),Fırat (Fıratss) ve Mustafa (MISTIK) kardeşlerime ayrı bir teşekkürü borç biliyorum. Çok teşekkürler sizleri de çok yorduk oralara kadar.
[/QUOTE]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sevgili forum üyeleri;
18 Aralık 2011 pazar günü mağazamıza Ankara’dan ve İstanbul’dan büyük fedakarlıklarla gelen tüm arkadaşlarımıza ,ağabeylerimize ve kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Sanal ortamda birbirlerini nickleri ile tanıyıp, tanışırken AAA merhaba nasılsın diyen, tanıştıktan sonra çokça mutlu olan ve koyu sohbetlere dalan.
Masamızın kare olmasına rağmen yuvarlak masa sohbeti gerçekleştirdiğimiz ve fikirlerimizi sunarkenki gerçekleşen sohbeti.
Ali AKGÜN (tanganyıka_fish) kahvaltı esnasında az kaslın sandalyeden düşeceği an bana suikast mi düzenlediniz dediği.
Emre’nin balıklarını seçerken aşırı heyecanlı olduğu.
Hasan KARAKUŞ ağabeyimizin, Ali AKGÜN’leri bir araya getirerek fotoğraf çektiği.
Recep KURT, Kerem EĞRİ ve Arif ERDEM ile sohbetimizi.
1.95’lik personelimiz Serhat’ın, Mert TÜRKORHAN kardeşimize daha bu yaşta benim boyum kadar demesini.
Fırat SEVİM kardeşimizin Tanganyıka türleri ile gerçekleşen sohbetimizi.
Yüksel AYDEMİR ağabeyimizin sohbet esnasında Kerem EĞRİ’nin –(COBRA) nickini unuttuğu.
Bir yere yetişmek için aramızdan erken ayrılan Arif BÜYÜKKESKİN (aro) kardeşimizin telaşını.
Hasan KARAKUŞ ağabeyimizin yorgun ve uykusuz halini ve konuşurken ara ara dalmasını.
Esprili anlarda Fatih ALPDAĞ (fatih8324) arkadaşımızın gülümsemesini.
Sigarası biten Ferit ŞENEL (sprwon) kardeşimizin sabahın köründe nöbetçi bakkal aramasını.
Mustafa Muaz BOZER (MISTIK) kardeşimizin İkola’ları derin derin süzüşünü.
Ahmet CERRAH (bluemoruk) kardeşimizin herkesten sonra gelip, ilk kendisinin kahvaltıya sulanmasını.
Ali AKGÜN (tanganyika_fish) ağabeyimizin her otuz saniyede bir sürekli olarak personelimizden istekte bulunmasını.
Bora ÇELİK (Eksper) arkadaşımızın, Ankaralı arkadaşlarımızı derneğe götürmesini.
Hobinin kardeşliğini, samimiyetini, dostluğunu ve bize bu güzel anıları yaşattığınız için çok çok teşekkür ederiz, iyi ki varsınız.
İşlerinin yoğunluğundan dolayı gelmek isteyip, gelemeyen tüm arkadaşlarımıza, ağabeylerimize ve kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ederiz.