Bekle bizi İstanbul Ankara geliyor fotolar sayfa 5'te
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kerem abi ben çok bahsettim gidiyoruz diye. :) Seninde kafanı şişirdim biliyosun ( ( reis )ÜMİT abime meydan okudum ) Ben geliyorum demeye gerek yok hem reisi yenicem hemde kaliteli akvaryumcuları işinin üstadı üretimcileri gezcem o galibiyet duygusuyla. :)
Sanki benden kaçıyor Ankara bense kovalıyorum.Hep yakınmalarım amirlerimce farkedilmiş olacak ki; geçen akşam beni kenara çekip nasihat verdiler.Oğlum herkesin işi bitecek ki, herkes tatilde olacak ki, herkesin boş vaktine denk gelecek ki tiyatro izleyecekler.Sense hayatını bu yönde alıştırmalısın.İşte bu sebeptendir ki gene aralarında olamayacaksın!
Ancak bu servis organizasyonu işine katkı sağlayabilirim.Kurumumuzun servisçileri ile görüşebilirim.Bana Öm ile bildirdiğim telefonum vasıtası ile ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım değerli hemşehrilerim.
Şimdiden hayırlı yolculuk ve bol eğlence dilerim! :)
Kerem abi ben çok bahsettim gidiyoruz diye. :) Seninde kafanı şişirdim biliyosun ( ( reis )ÜMİT abime meydan okudum ) Ben geliyorum demeye gerek yok hem reisi yenicem hemde kaliteli akvaryumcuları işini üstadı üretimcileri gezcem o galibiyet duygusuyla. :)
Sanki benden kaçıyor Ankara bense kovalıyorum.Hep yakınmalarım amirlerimce farkedilmiş olacak ki; geçen akşam beni kenara çekip nasihat verdiler.Oğlum herkesin işi bitecek ki, herkes tatilde olacak ki, herkesin boş vaktine denk gelecek ki tiyatro izleyecekler.Sense hayatını bu yönde alıştırmalısın.İşte bu sebeptendir ki gene aralarında olamayacaksın!
Ancak bu servis organizasyonu işine katkı sağlayabilirim.Kurumumuzun servisçileri ile görüşebilirim.Bana Öm ile bildirdiğim telefonum vasıtası ile ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım değerli hemşehrilerim.
Şimdiden hayırlı yolculuk ve bol eğlence dilerim! :)
[/QUOTE]
Buarada bu konunu ankaralı akvaristleride kapsıyor orayada bir konu açılsa iyi olur. Birde ankaralı akvaristler toplu ö.m kaldırıldımı onuda kullanalım. ?
[QUOTE=BadgeR]Abi çok büyük bir aksaklık olmazsa ben de geliyorum. Benim önerim araç kiralayarak gitmek, bu şekilde hareket kabiliyetimiz de daha fazla olur, İstanbul'da ulaşımın büyük sıkıntı olacağını düşünüyorum. Bu şekilde en azından daha rahat hareket edebiliriz. [/QUOTE]
[/QUOTE]