arkadaşlar karideslerimin yumurtalı
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 11:58
Karidesler pek yem ayırtetmez. Balıkyemleri, karidesler için üretilmiş yemler, bunların yanında
doğal olarak salatalık, bezelye, ısırganotu gibi doğal yemler de verebilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 12:22
Satalalık,marul gibi sebzeleri suda fazla bekletmeden yemleme yapmaya çalış ama...Karidesler zaten hassas hayvanlar en küçük su değerlerindeki değişime dahi olumsuz tepki verebiliyorlar...
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 13:21
Forumda araştırma yapabilirsiniz bu konuda oldukça konu mevcut. Kırmızı tatlı biber,kuru ısırgan otu,bezelye(haşlayarak).. verebilirsiniz. Onun dışında zaten akvaryumdaki yosunlarla alglerle beslenirler ve vereceğiniz her türlü balık yemini yerler.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 02:59
Bir aralar muz verirdim onu bile yerlerdi :D Karideslerin de kimyasını bozmuşlar caniler :D Ayrıca haşlanmış havuca da hayır diyeceklerini sanmıyorum :)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 02:38
[QUOTE=metal]Bir aralar muz verirdim onu bile yerlerdi :D Karideslerin de kimyasını bozmuşlar caniler :D Ayrıca haşlanmış havuca da hayır diyeceklerini sanmıyorum :)[/QUOTE]
sen yinede karideslere fazla muz verme kısa sürede tüketebilecekleri kadar vermende fayda var...
sen yinede karideslere fazla muz verme kısa sürede tüketebilecekleri kadar vermende fayda var...
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 13:52
[QUOTE=akvaristan]
[QUOTE=metal]Bir aralar muz verirdim onu bile yerlerdi :D Karideslerin de kimyasını bozmuşlar caniler :D Ayrıca haşlanmış havuca da hayır diyeceklerini sanmıyorum :)[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Zaten bir önceki mesajımda bırakın muzu,salatalık ve marulu bile fazla bekletmeyin demiştim :) Durumun farkındayım yani :) 4 yıl boyunca hiiçbirşeycikler olmadan besledim Allaha şükür :)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 19:59
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2012 21:38
Yok şuanda görünmüyorlar karnında yoklar fotografın dışında fotograflamadım sanırım yavruları salmış :S