Arka fon kağıtları hakkında
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 03:41
Merhaba akvaryum.com üyeleri. Ben arka fon kağıdı hakkında yeni araştırmalar yapıyorum ve akvaryuma uygun olan rengi alıyorum. Sadece akvaryumcularda mı satılıyo bu arka fon kağıtları?Bugün 5-6 akvaryumcu gezdim, ve arka fon olarak hep klasik renkte olanları gördüm. Mavi,Koyu mavi, Siyah. Oysa benim istediğim daha açık bir renkti. Klasik olanları pek sevmiyorum.
Mesela şöyle bir akvaryumun arka fondaki kağıdını nerden bulabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 14:49
http://www.akvaryum.com/Forum/kendinden_yapiskanli_arka_fve111;n__buyutulmus_canli_artemia_k631569.asp
Bu ilan dakilerden istiyorsunuz galiba
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 12:58
Çalıştığım şirketin bünyesinde dijital baskı makinası olduğu için makinayı test ederken arada kendi istediğim fonları istediğim boyutlarda basabiliyorum. Eğer sizin istediğiniz ara bir renk ise düz folyo bulmanız zorlaşabilir ki onu uygulamakta ilk defa yapan birisi için kolay olmayabilir. Ara renkleri (kırmızı, mavi,sarı,beyaz,siyah hariç diğer renkler) ve istediğiniz resimleri yakınınızda bulunan bir reklamcıya ucuz olarak bastırabilirsiniz diye düşünüyorum.
Veya reklamcıya uğramışken onların ellerindeki renk kartelasından mevcut olan renkleri seçebilirsiniz.
Ben işi biraz daha abartıp duratrans (kısmen şeffaf) malzemeye baskı yapıp arkasından da aydınlatma vermeyi düşünüyorum.Fırsat bulup yaptığımda bilgilendiririm.
Sevgiler...
Veya reklamcıya uğramışken onların ellerindeki renk kartelasından mevcut olan renkleri seçebilirsiniz.
Ben işi biraz daha abartıp duratrans (kısmen şeffaf) malzemeye baskı yapıp arkasından da aydınlatma vermeyi düşünüyorum.Fırsat bulup yaptığımda bilgilendiririm.
Sevgiler...
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 02:11
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla,
akvaryumda fon yok.
Akvaryumun arkasında duvarın rengi görülüyor, yan taraflara bakarsanız daha da belli.
Akvaryumun ışığı arka duvara da vurduğundan o şekil görülüyor.
Diğer taraftan istediğiniz gibi birşey reklamcılarda oluyor ve ben de kullanıyorum ve akvaryumlarda kullanılabilecek en iyi şey. Çeşitli renklerinin yanında açık veya koyu mavi transparan ve kendinden yapışkanlı cam filmi gibi ürünler bulunuyor ve çok şık duruyor ve sıkıntısız oluyorlar.
Saygılar.