Arka Fon Değişimi
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2019 21:00
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214410/010520192058381.jpg[/IMG] Arkadaşlar baya yoruldum ilk defa böyle bir işle uğraştım sizce nasıl olmuş?
Beğenenler: [T]197989,ceyh[/T][T]205759,AtalayTlkici[/T][T]194925,İbrahim Usta[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2019 21:52
Petshopa sordum onların sattığı fonun arkasında yapışkan yoktu bende reklamcıya gittim oradan aldım jelatini söküp camsil sıkarak yapıştırdım havasını aldıktan sonra fön makinesiyle kuruttum
Teşekkür Edenler: [T]204319,Cagdas[/T]
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2019 23:50
[QUOTE=TiriViri]Petshopa sordum onların sattığı fonun arkasında yapışkan yoktu bende reklamcıya gittim oradan aldım jelatini söküp camsil sıkarak yapıştırdım havasını aldıktan sonra fön makinesiyle kuruttum[/QUOTE]
Emeğinize değmiş ama önceki hali 480p son hali de full hd olmuş.[:)]
Emeğinize değmiş ama önceki hali 480p son hali de full hd olmuş.[:)]
Beğenenler: [T]214410,TiriViri[/T]
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2019 09:29
Yeni hali de çok güzel ama ben ilk halini daha çok beğendim[:3] Elinize sağlık...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2019 10:34
[QUOTE=TiriViri]Petshopa sordum onların sattığı fonun arkasında yapışkan yoktu bende reklamcıya gittim oradan aldım jelatini söküp camsil sıkarak yapıştırdım havasını aldıktan sonra fön makinesiyle kuruttum[/QUOTE]
Selamlar Öncelikle Taner kardeşime bende katılıyorum ikisi arasında aman aman bir fark yaratmamış bence bu tamamen tabi zevkler renkler olayıdır [:)] Bu dediğiniz şekilde yapıştırdıysanız uzun uzadıya havasını almak için uğraşmanıza gerek yoktu zaten kuruyunca veya kurutunca zaten hava kabarcığı kalmazdı [;)]
Selamlar Öncelikle Taner kardeşime bende katılıyorum ikisi arasında aman aman bir fark yaratmamış bence bu tamamen tabi zevkler renkler olayıdır [:)] Bu dediğiniz şekilde yapıştırdıysanız uzun uzadıya havasını almak için uğraşmanıza gerek yoktu zaten kuruyunca veya kurutunca zaten hava kabarcığı kalmazdı [;)]