AQUA-BOTANIC : Akvaryumseverlerin yeni ad
Tek kelimeyle MÜKEMMEL.Allah utandırmasın Yıldırım Bey.Hayırlı işler, sürümden bol kazançlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılarımla,
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Bu yeni mekanı, oluşumu sırasında ve en son dün olmak üzere birkaç kez ziyaret ettim. Gerçekten büyük bir mekan ve iki katında düzenlemesi oldukça güzel. Başta teşhir akvaryumlarının olacağı bölüm olmak üzere hala birçok eksik var ama bu kadar büyük bir yatırım söz konusu olunca şimdiden faaliyete geçmesi yerinde bir karar olmuş. Yinede bu hali bile giden herkesi etkileyecektir.
Mekanın bitki, deniz akvaryumları ve alışıla gelmişin dışında Malawi-Tanganyika balıklarının azınlıkta olduğu bir canlı çeşitliliğine sahip olması benim gibi insanlar için ayrıca güzel.
Sahip olunan ileri görüşlülüğün ve bilgi birikiminin çok iyi yansıtıldığı bu mekanın aynı zamanda tüm çalışanlarıyla gerek fiyat politikası gerekse müşteriye davranış gibi işletme ile ilgili diğer konularda da en iyisi olması dileğiyle tekrar hayırlı olsun..
Yıldırım Bey,
Yıldırım bey hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim gibi avrupa yakasında oturupta ancak hafta sonu gelme imkanı olanlar için dükkanınıza gelen pek rastlamadığımız balıkları buradan bildirirseniz çok sevinirim. Uzun zamandır laetacara dorsigera, nannacara anomala gibi amazon cüce cikletleri arayan biri olarak bunlarıda görmek nasip olur inşallah. Tekrar hayırlı uğurlu ve bol müşterili olsun dükkanınız.
Arkadaşlar merhaba,
Açılışımızın ardından ufak ufak bir yandan da eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Güzel mesajlarınız ve ziyaretleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bu ilk haftamızın sonunda, Cumartesi günü (10/04/2010) saat 16:00-20:00 saatleri arasında düzenleyeceğimiz tanışma/buluşma davetimizde tüm dost ve müşterilerimizi yanımızda görmek AQUA-BOTANIC olarak bizlere büyük mutluluk verecektir.
Biraz önce ziyaretten geldim. Daha önceleride uğramıştım ama bugun aktif halini görmek çok güzeldi.
Açıkcası bitkiler zaten tropica, fazla söze gerek yok !
Bulundukları tanklar, bitkilieri bir çok açıdan görmemize ve seçmemize imkan tanıyor.
Özel tür lepsitesler gerçekten muhteşem, dakikalarca yıldırım abiyle seyrettik. Saolsun kendine ait satmadığı ve sakladığı özel türleride gösterdi.
Satışta olan moscow'lar vardı. Uzun zamandır lepistesle uğraşan biri olarak bu kadar geniş ve büyük kuyruğa sahip moscow'ları ilkkez gördüm. Tebrik etmek lazım.
Herşeyden önemlisi, gerçekçi bir şekilde doğru bilgi sağlamaları. Diğer dükyan yada mağazalarda görülmeyecek samimiyet, en önemlisi bu olsa gerek.
Aqua-botanic'ğe hayırlı işler bol kazançlar, bu çaba ve emekler sürekli devam eder inşallah.
Saygılar...
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Yarın itibariyle (14/04/2010, Çarşamba) Uzakdoğu bitkilerimiz de akvaryumlarımızda yerini alacaktır. Aklınıza gelebilecek olandan çok daha fazla, rakipsiz bitki türüyle ve tartışmasız kalite ile birlikte sizleri aramızda görmek istiyoruz.