Anubias
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2019 19:48
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/219127/271120191944481.jpg[/IMG]
Sabah yeni sürgün vermiş bir anubiası japon akvaryumuna koymuştum anubias olmasına güvenip yemez diye akşam geldiğimde bu haldeydi neredeyse yarısına kadar yenmişti. Çıkardım hemen bu küçük akvaryuma koydum. Sizce bitki yaşamaya devam edermi.? Ayrıca ışık canlı vs. Yok bu akvaryumun içinde birde yaşayacaksa ne kadar sürer büyümesi beklemeye değer mi?
Sabah yeni sürgün vermiş bir anubiası japon akvaryumuna koymuştum anubias olmasına güvenip yemez diye akşam geldiğimde bu haldeydi neredeyse yarısına kadar yenmişti. Çıkardım hemen bu küçük akvaryuma koydum. Sizce bitki yaşamaya devam edermi.? Ayrıca ışık canlı vs. Yok bu akvaryumun içinde birde yaşayacaksa ne kadar sürer büyümesi beklemeye değer mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2019 19:51
Yaşar muhtemelen, ışık önemli değil ama besin olarak varsa sıvı gübre takviyesi iyi olabilir.
Teşekkür Edenler: [T]219127,Fiko1900[/T]
+1: [T]217331,lazarusv20[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2019 20:49
Anubias cansizmis yada japonlariniz tür balık değil. Uzun gövdeli suriye balığı. Yoksa hemen yemezlerdi.
Beğenenler: [T]217844,RaspberryChoco[/T]
+1: [T]219127,Fiko1900[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2019 21:04
Aynen suriye japonu
[QUOTE=ceyh]Yaşar muhtemelen, ışık önemli değil ama besin olarak varsa sıvı gübre takviyesi iyi olabilir.[/QUOTE]
Yapraklarının kalınlaşması ne kadar sürer?. Kalınlaşınca konabilir mi akvaryuma? yer mi suriye japonu?
[QUOTE=ceyh]Yaşar muhtemelen, ışık önemli değil ama besin olarak varsa sıvı gübre takviyesi iyi olabilir.[/QUOTE]
Yapraklarının kalınlaşması ne kadar sürer?. Kalınlaşınca konabilir mi akvaryuma? yer mi suriye japonu?
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2019 23:41
[QUOTE=asabijapon]Anubias cansizmis yada japonlariniz tür balık değil. Uzun gövdeli suriye balığı. Yoksa hemen yemezlerdi.[/QUOTE]
Demek ki balık bile olsa suriyeli çekilmiyormuş [:)))]
Demek ki balık bile olsa suriyeli çekilmiyormuş [:)))]
+1: [T]213398,ternapi[/T]