Antalyadaki Akvaryum Severlerle Buluşma Organizasyonu Hakkında
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşalar fromda diğer illerdeki arkadaşarın toplanma şekillerini araştırdım ve şunu gördüm her ayın bir günün belirlemişler ve o gün mekanda zaten sabit bir şekilde ayarlanmış kimse sen gelecekmisin yada ne zaman toplanıyoruz gibi sorunları ortadan kaldırmışlar bizde her ayın yada 2 ayda sabit (mesela her ayın 10 gibi örnek veriyorum 15. 20)bir gün belirleyelim ne dersiniz o zaman gelmek isteyen tüm arkadaşlarımız ona göre kendilerini ayarlarlar.
Arkadaşlar yakın bir zamanda bir buluşma ayarlayayım 2013 ilk buluşması olsun ve buluşma daha önce bahsettiğim gibi diğer ilerdeki arkadaşlar gibi sabit bir zaman belirleyelim bu şekilde sürekli ne zaman buluşma olacak yada nerde olacak saat kaçta olacak gargaşasından kurtulalım yer konusun bir şekilde hallederiz o sorun değil sadece katılım konusu bizi sıkıntıya sokmasın
2013 ilk buluşması için herkes bir fikir yazsın.
Anladığım kadarı ile bunlar sulama ile ilgili...Koçtaş gibi yapı malzemeleri satılan yerlerde bulabilirsin
Arkadaşar boru işini halettim ilgilenen tüm arkadaşlar tşk
bugün gittim istediğim tüm aparatları aldım koçtaşın hemen yanında mutlular plastik ve tarım var orada istediğiniz tüm çeşit mevcut ilgililenlere duyurulur.
Bence oncelikle ilk bulusmayi ayarlayalim. Toplanti sirasinda ileriki bulusmalarla ilgili konusuruz. Tarih ve yer ile ilgili aklinda fikir olan kimse varmi acaba?
Antlaya'da yapılabilecek bir sonraki buluşmaya katılmak isterim. Foruma yeni kayıt oldum. Hobide de yeniyim. Bu vesileyle 110X60X50 ölçülerinde dolaplı bir akvaryum alıp mevcut akvaryumumu büyültmek istiyorum. Antalya'da böyle bir akvaryum alabileceğim/yapıtırabileceğim bir yer var mı?
Teşekkürler.
Arkadaşlar yer yada mekan konusunu sorun etmeyin onu bir şekilde hallederiz önemli olan katılım şuan toplam katılacak kişi sayısı beli olsa hemen yarın toplanalım derim ama herkesin durumu musait olmuyor
ama şunu söyleyeyim biz ilk ve ikinci toplantıdan cok keyif aldık katılamayan tüm arkadaşları aramızda görmekten mutlu olurduk ama olmadı 2 buluşma ben ve diğer arkadaşalar için süperdi ve güzel bir dostluk kurduk ben öyle düşünüyorum musa ve serdar kardeşimle artık hemen hemen her hafta görüşmeye ve fikir alış verişi yapmaya başladık benim için bu çoook önemliydi ve zaten toplanmanın amacıda zaten bu idi
zamanı ve katılım sayısın belirleyin yer mekan ben ayarlaycagım.