Antalyadaki Akvaryum Severlerle Buluşma Organizasyonu Hakkında
Saat konusunu ne yaptınız arkadaşlar ve kaç kişi kesin ve kesin katılıyor belimi??
sevgili arkadaşlar ben bile pazar günü o kadar işim varki ama sırf sizi görmek ve ortama katılmak için geleceğim birde herkes bir toplantı olsunda katılsak diyorsunuz herşey hazırlanıyor katılım pek talep görmüyor en azından 10. 15 dak. Bile gelseniz bence pişman olmasınız 10. 15 dak. Bende herkesin ayırabileceği bir zaman dilimi gönül isterki daha uzun olsun ama biz kimseyi zorla tutmuyoruz isteyen istediği zaman aramızdan ayrılabılır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar yer herkesin rahat olaşabileceği ve rahat bir ortam kale içinde helt otel açık ve kapalı şirin bir mekanı var otel zaten şuan boş kimse otelin yeri tam olarak dumlupınar ilk öğretim okulunun hmen çaprazında herhangi bir üçret almayacak ama biz en azında cayı parasını veririz diye teklif ettim kabul etmedi yani o kadar rahat bir ortam herkesi bekliyoruz
herkes büyük şehir belediyesinin önünde (gs :galatasaraylılar derneğinin )toplanır ve hep beraber mekana geçeriz ama saat konusunu tam net olarak belirlemek lazım geleceklerde o saate göre kendini ayarlar ve buluşma noktasına gelir
toplanma yerini herkes biliyordur zaten dimi tarif etmemize gerek yoktur diye düşünüyorum.