Ankaralı Akvaristler hiç birşeyi pahalı almayacak
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar Şahin arkadaşımızın Midası olduğunu unutmayalım, balıklarımız açısından sakıncalı bir tanışma olabilir.
18 cm civarında Frontosa uygunmu?
[QUOTE=DAMATFERİT06]Evet şimdi yeni buluşma sadece sohbet için mi yoksa yeniden yem alımı için olmalı bunu tartışalım ve bence arayı soğutmayalım hiç olmazsa 3 ayda bir buluşsak süper olur ben bilgi eksikliğimi giderdim. Hatta yumurtanın sarısı baya işe yarıyormuş onur abiden öğrenmek güzel oldu. İlerde tekrar buluşmak üzere. [/QUOTE]
Ben bir süre yem alamam ama sohbet amaçlı buluşmalara önemli bir engelim yoksa mutlaka katılırım.
Ürün Adı | SERA AQUATAN 5000 ML |
Fiyatı | 171 YTL |
Ürün Adı | SERA AQUATAN 500 ML |
Fiyatı | 42,5 YTL |
Stok Durumu | Mevcut |
Gönderim Durumu | Kargolanabilir |
Ürün Bilgisi | Sera Aqutan 500 ml; Sera aqutan akvaryum kurmanın pratik olarak ilk ve en önemli adımlarından biridir. Şebeke suyunun balıkların yaşayabileceği güvenli bir su haline dönüşmesini sağlar. * Ağır metalleri bağlayarak zararsız hale getirir. * Mukoza zarına biyolojik koruma sağlar. * Kloru ve çözülmemiş tuzları nötralize eder. * B vitamini ve kompleksleri sayesinde balığın stresini önler. Kullanma Talimatı: Yeni donatımda ve her su değişiminde 20 litre suya 5 ml sera aguatan ilave edilir. Yeni balık alımlarda 20 litre suya 25 ml ilave edilerek kullanılır.Banyo süresi 45 dakikadır. Daha sonra, düzenlenmiş sudan katılır. Uyarılar; * Çocukların ve ev hayvanlarının ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edilmelidir |
Ürün Adı | SERA NİTRİVEC 5000 ML | |||
Fiyatı | 180 YTL | |||
Stok Durumu | Mevcut | |||
Gönderim Durumu | Kargolanabilir | |||
Ürün Bilgisi | Sera nitrivec amonyum ve nitrit maddelerinin yok edilmesini sağlayan, 1 mililitresinde 30 milyon faydalı bakteri içeren özel bir bakteri karışımıdır. Sera Nitrivec amonyum ve nitrit maddelerinin yok edilmesini sağlayan özel bir bakteri karışımı içerir.Bu mikroorganizmalar sudaki zararlı maddeleri derhal ve uzun süre için yok ederler ve akvaryumun pırıl pırıl olmasını sağlarlar. Sera Nitrivec içerisindeki bakteri kültürleri, bitki ve yem kalıntıları ve balık atıklarını hızla ve tamamen yok ederler.24 saat sonra balıklarınızı yeni ortamlarına güvenle koyabilirsiniz. Sera Nitrivec kısa süre içerisinde doğal bir mikro flora oluşturur.
bunlar internet fiyatları :
|
Fuat abi;eger konu uygunsa senden konuyu yeni başlıkta açmanı rica edecegim şu an benimle birlikte 3 kişi var konuya katılan,dahada olacagını umuyorum konuyu sen aç alımı ve paylaşımı ben organize ederim.Bu arada arka fon isteyenler bana ölçüleri bildirsin,ben organizasyona hepsini bastırayım yanlız baskılar 1mt altında hoş olmuyor minimum 1mt olması lazım ölçünün fiyatı metresi 15tl
Fuat abi;eger konu uygunsa senden konuyu yeni başlıkta açmanı rica edecegim şu an benimle birlikte 3 kişi var konuya katılan,dahada olacagını umuyorum konuyu sen aç alımı ve paylaşımı ben organize ederim.
[/QUOTE]Tabi konuyu açıyorum, detayları konuşuruz.
Fuat abi;eger konu uygunsa senden konuyu yeni başlıkta açmanı rica edecegim şu an benimle birlikte 3 kişi var konuya katılan,dahada olacagını umuyorum konuyu sen aç alımı ve paylaşımı ben organize ederim.
[/QUOTE]Tabi konuyu açıyorum, detayları konuşuruz.
[/QUOTE]