Ankaralı Akvaristler hiç birşeyi pahalı almayacak
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 19:21
Arkadaşlar bu organizasyonda emeği geçen başta Fuat Vedat Lokmanoğlu olmak üzere herkesin elina sağlık. Sizlerle tanışmak güzeldi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 19:25
Herkese teşekkür ediyorum. Bizler tanıştık, birdaha ki sefere balıklarımızıda getirelimde onlar tanışsın kaynaşsın nede olsa onlarında hakku
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 19:34
Böyle bir katılımın olabileceğine inanan var mıydı aranızda acaba?
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 20:56
Arkadaşlar İstanbuldaki yem alımına baktımda biz 8 günde bitirdik işi onlar 10 gün oldu daha bitmedi.Biz 5 kova yem paylaştık onlar 2 kova paylaşıyo ve en büyük fark biz onlara göre yemi çok çok ucuz aldık...
Saygılarımla...
TEKNOVARYUM 2009-01-03 20:56:26
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2009 01:40
Arkadaşlar şimdiye kadar yorum yapan herkese canı gönülden katılıyorum,gerçekten çok güzel bir paylaşım oldu,en enterasan şey garsonun hesabı çıkarmasıydı adam adisyonu aldı baktım ugraşıp duruyo içimden ulan hesapladıgın 3-5 çay sanki bana pavyon hesabı yapıyo dedim ama hesabı söyleyince adam harbi haklıymış abi yuhhhh yani.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2009 02:05
Valla herşey iyi hoş ama çay muhabbeti kötü olmuş. Ben çaya yetişemedim geldiğimde bitirmiştiniz bile hatta o arada susamıştım su almayı bile unuttum acele çıkmam gerektiğinden Organizasyon için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2009 02:09
bizim organizasyında tık yok aslında bende size katılayım dedim kargoyla felan hallederiz diye sonra baktım geç kalmışız biras neyse böyle paylaşımlar gerçekten güzel oluyor.....
tebrikler emeği geçen herkeze.... birde ilk paraalar toplaNIP Sonra mı yemler alındı yoksa birisi kendi imknanlarıyla yemi alıp daha sonra katılanlara ücreti karşılığında dağıttım ı merak ediyorum....
sistemniz nasılsısdı?
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2009 02:14
[QUOTE=TEKNOVARYUM] Arkadaşlar İstanbuldaki yem alımına baktımda biz 8 günde bitirdik işi onlar 10 gün oldu daha bitmedi.Biz 5 kova yem paylaştık onlar 2 kova paylaşıyo ve en büyük fark biz onlara göre yemi çok çok ucuz aldık...
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Özgürrrrrr duy sesimizi taş bize geldi.....
Ya Sabır, Ya Sabır, sabreden derviş misali,,,sabrediyoruz...Ama mutlu sona ulaşmaya az kaldı...
Bu arada Ankaralı hemşerilerimi tebrik ediyorum...