Ankaradaki 12 Taş Market Adresi
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2014 10:42
Aşağıdaki haritalarda bildiğim ,yakın zamanda bizzat gittiğim yerlerdeki taş marketleri işaretledim. Bu şekilde konu devam ettirilirse birçok kişiye faydası olacağını düşünüyorum.
Şimdilik Karşıyaka ve Eskişehir Yolu için ekleme yaptım. Bunun dışında Gölbaşı, Çayyolu , Etimesgut ve Mamak tarafında taş marketler mevcutmuş.
Karşıyaka Mezarlığı Çevresi 5 adet
Eskişehir Yolu 28.km
Muhendis 2014-11-19 23:23:34
Şimdilik Karşıyaka ve Eskişehir Yolu için ekleme yaptım. Bunun dışında Gölbaşı, Çayyolu , Etimesgut ve Mamak tarafında taş marketler mevcutmuş.
Karşıyaka Mezarlığı Çevresi 5 adet
Eskişehir Yolu 28.km
Beğenenler: [T]78942,muratdeg[/T][T]184682,UmitKARAKAYA[/T]
Teşekkür Edenler: [T]184682,UmitKARAKAYA[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2014 11:27
Emeğinize sağlık Tansel hocam. Yeni akvaryum kuracaklara gerçekten faydalı olacaktır.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2015 15:58
Merhabalar.
Bugün Etimesgut' ta ki taş satan yerlerden, marketlerden görebildiklerimi, gezebildiklerimin yerlerini harita da işaretledim.
Bağlıca kavşağının dibinde olan, işaretleyip kare içerisine aldığım yerde neredeyse hiç bir şey kalmamış. Görülmese de olur dediğim bir yer.
Bağlıca kavşağının dibinde olan, işaretleyip kare içerisine aldığım yerde neredeyse hiç bir şey kalmamış. Görülmese de olur dediğim bir yer.
Beğenenler: [T]184682,UmitKARAKAYA[/T]
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 13:59
Burak kardeşim yakınında olduğum için oldukça iyi biliyorum. Tamamının yeri doğru işaretlenmiş. Farklı olarak şöyle tarif edeyim. O tarafta ana cadde üzerinde yeni yapılan köprüyü kime sorsan gösterir.2 tanesi onun altında kalıyor. 3 tanesi ise ondan sonraki arada (istanbul yoluna doğru giderken sağda)
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2017 16:25
Dün öğlen arasında eskişehiryolu üzerinde bauhaus a uğradım.... 5-8 cm büyüklüğünde beyaz peyzaj taşları paketler halinde dışarıdan içeriye almak için yük yapmışlardı .. içeride çeşitli ebatları bardı yük olmasın diye almadım ... fiyatını bilmiyorum..
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2017 16:52
Bitkili akvaryum için hangi kayalar kullanılabilir? Salınım yapmayan, ph yükseltmeyen kayalar hangileridir?[:?]