Ankara'da yine maç
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 23:59
[QUOTE=tolli]Yüce'yi bize ver emirhanı al yanında mustafa abiyi bonus verelim[/QUOTE]
Pişman olursun bonusa sonra yassahlı. Beni bana değil Yücel'e sor. Vay bee, protest şiir gibi oldu
Pişman olursun bonusa sonra yassahlı. Beni bana değil Yücel'e sor. Vay bee, protest şiir gibi oldu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2008 00:05
İlk kadro iyiydi, neden yer değiştirdim ki???? Ayrıcana, tolliii, pişman olacağına eminim. Bir aksilik olmaz da çarşamba günki gibi olursam bittiniz siz. Fark fark fark fark fark....
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2008 00:32
Ya bırak abi bu işleri, hem bonus, hem mod. ikisi bir arada
tolli 2008-03-29 00:35:03
Buldun cömezleri oynarsın tabi, essah maca gel sen
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2008 01:20
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=tolli]Yüce'yi bize ver emirhanı al yanında mustafa abiyi bonus verelim[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Abiler ben Mustafa Abinin nasıl kaleci durduğunu hiç görmedim ama nasıl oynadığını gördüm! Hani bir laf vardır Kırkından sonra ............! İşte Mustafa abide kırkından sonra PELE olabilir!
Kısacası güzel oynuyor bilginize.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2008 01:54
[QUOTE=yucell]
Şimdi bu iyi bir laf mı yoksa kötü mü?
Abiler ben Mustafa Abinin nasıl kaleci durduğunu hiç görmedim ama nasıl oynadığını gördüm! Hani bir laf vardır Kırkından sonra ............! İşte Mustafa abide kırkından sonra PELE olabilir!
Kısacası güzel oynuyor bilginize.
[/QUOTE]Şimdi bu iyi bir laf mı yoksa kötü mü?
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2008 08:40
Yok be canım Mustafa abicim nerde görülmüş "CEZALI" "YASAKLI" adamın kadrolara mudahale ettiği,,yok öyle bişey elin manyağı gece 2sinde canı sıkılmış 3e kadar düşünüp bunları yazmış, sen takılma ona boşver ilgi çekmeye çalışıyor, yaramaz çocuk sendromu işte...
Serkan bile kabul etmiş tolli'ye noluyo..
1 murat serkan
2 refet tolli
3 yüce mustafa abi
4 özgür hüseyin
5 bahadır eser
6 fatıh emırhan
7 yiğit yücel
ayrıca tatlıyıda tolli almasın, adamın semti Büyük sanayi / iskitler, hanların birinin en alt katından bir imalathane bulup, alıp gelir "ahaaaa da tatlı "der, sonra 9 haberlerine çıkarız "zehirlenen gençler"diye...
yok abi benim planlarım var, yaşamak istiyorum. İşi biten bana gelsin burdan beraber çıkarız, giderkende "markalı" tatlımızı alır geliriz..
not: 2 kilo yeter mi (1kilo fıstıklı+1 kilo cevizli)