Ankara'da yine maç
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 17:50
Gruplaşma görüyorum hiç hoş değil.Ben bu tavırları ortaokulda yapıyordum.Bu kadro kesınlık kazansın.O haftaya gelmeyen olursa yerine adam alınmasın.Maksat muhabbet.Varsın bir takım eksık oynasın.Ayrıca emeği geçen herkese kendi adıma sonsuz teşekkurler Ankara buluşma forumunu bu hale getirdikleri için. emirhaN 2008-03-28 17:50:49
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 17:59
Katılıyorum Emırhancım . Bugune kadar en ufak tartısmaları bile olgunlukla halledıyorduk . Fakat son hafta olanların neden ve kimin tarafından meydana geldiğini sağduyulu olarak düşünüp tartmak gerekir ..
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 18:02
Uzatmayın konuyu saptırmayın... mesaj gereken yerlere gitmişter, konumuz maç + gol = ben
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 18:03
http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=167380 BU LİNKE YAZI YAZMANIZI RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 20:25
Bence fena değil takımlar.Eğer hırs olmayacaksa baklava veya birşeyine oynasak haftaya tatlı yense tatlı konuşulsa.Önceden tartışıldımı bilmiyorum ama muhabettinize renk gelir diye düşünüyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 20:28
valla 13 kişiten ses çıkmaz ama murat kesin ağlar hırs yapar
Tatlısına olsun ben yarın tatlıları alır gelirim unutmassam eğer, maç sonunda hesaplaşırız tabi yenilen takım kaçmaz ise
Kaç kilo ve ne tatlısı ?
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 20:32
Nispet yapılmıs zaten daha önce . Bence nispet olsun diye yapmayalım . Daha fazla uzatmadan Tollicim sen al mac sonrası hesaplasırız. Nede olsa yenecegız :) Pis hırs yaptım bu hafta..8 redbull 12 snickers yiyip geleceğim:)