Ankara,da göl manzaralı Kahvaltı ve Sohbet
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:17
Sabah etliğe gidip hatunu almadan önce kerem abiyi alırım sonra hatunu aldıktan sonra recebide alıp çevre yoluna çıkarız demiştim ama başka arabalar çıkınca ortaya ortalık karıştı ego sabah 6da faal oluyo binin gidin yahuuu :)))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:30
[QUOTE=TiTaNNiKe]Sorun olursa Recep abi hepimizi alır 2-3 sefer yapar.
[/QUOTE]
kwinston 2012-01-22 00:35:35
Valla Arif (Arif değil Emre) lastikler müsait değil olsa alırım ayıpsın. Ama sizin evin oradan geçerken sana EGO kartımı bırakabilirim lazım olur
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 17:47
Kahvaltı güzeldi, Cindo bu kez benim karşımdaydı ve yeme konusunda resmen nal topladı. Biri büyü mü yaptırdı nedir, benim yediğimin çeyreği kadar anca yedi BU arada fotolar yok mu? O saatten beri kimse bilgisayara girmedi mi arkadaşlar???
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 18:10
Musatafa abi hemen sizden sonra bende zekai abi ile ortamdan ayrıldım.
Yanımda 2,5 yaşında kızımın olması ve zekai abininde bizim evin yakınıda oturmasından dolayı fırsatdan yararlanıp annemgile geçtim burdan beni annemgile bırakan Zekai ve beni evden alan Ali Kuştepesi abilerime teşekkürlerimi sunarım.
Gelelim sabah kahvaltısı Organizasyonu gerçekleştiren Emin Paşa ve Levent Beştepeye her şeyi ile çok güzel ve özel bir yeri ayarladıkları için teşekkür ederim güzel bir pazar sabah kahvaltısı gerçekleştirdik gelen katılan herkezin ayağına yüreğine sağlık.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 18:41
Mustafa Ağabey,
tümüne bakma fırsatım olmadı ama 1 tane ekledim hızlıca, diğerlerinide ekleyeceğim.
Resmin orjinal boyuttaki kopyası için,
dsc4558w.jpg
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 20:43
Arkadaşlar gerçekten harika görünüyor... sizlerle olmak isterdim ama olmadı inşallah bir dahaki sefere birlikte oluruz...
diğer fotoğraflarıda bekliyorum