Ankara,da göl manzaralı Kahvaltı ve Sohbet
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 23:48
[QUOTE=arif06] [QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=TiTaNNiKe]
Emre, seni arabasına alan oraya gelirken normalin iki katı benzin-mazot yakar. Onun için kimse seni almaya yanaşmıyor kardeş.
[/QUOTE] Emrenin arabası vardı diye anımsıyorum yoksa ehliyetimi yok arkadaşın otostopçuyu geçti valla :)[/QUOTE] Sizin gibi drif ustası diyilim. :) yazlık lastik kaskosuz araç ile çıkacak kadar güven miyorum kendime. :) Arif abi zincirsiz uludaga çıkan arabayla kaya bilen senin gibi şöförler varken benimki ehliyetçik kalıyor malesef.
Kimse bizi düşünmüyor. :) Orda gariban sessiz sedasız Emre var onuda alak onuda çagırak diyen yok. Küsüp gelmicem, :) ilgi istiyorum ilgililere duyrulur. :)
[/QUOTE]Emre, seni arabasına alan oraya gelirken normalin iki katı benzin-mazot yakar. Onun için kimse seni almaya yanaşmıyor kardeş.
[/QUOTE] Emrenin arabası vardı diye anımsıyorum yoksa ehliyetimi yok arkadaşın otostopçuyu geçti valla :)[/QUOTE] Sizin gibi drif ustası diyilim. :) yazlık lastik kaskosuz araç ile çıkacak kadar güven miyorum kendime. :) Arif abi zincirsiz uludaga çıkan arabayla kaya bilen senin gibi şöförler varken benimki ehliyetçik kalıyor malesef.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 23:52
[QUOTE=Emin Paşa ]Arif o lastikler yazlık, iyi yanliyor :-) yokuşta karda zor çıkarsın,balata yı bitirirsin...[/QUOTE]
Balatada ver ozaman abi takımı seti bozma :)
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 23:52
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=TiTaNNiKe]
Emre, seni arabasına alan oraya gelirken normalin iki katı benzin-mazot yakar. Onun için kimse seni almaya yanaşmıyor kardeş.
[/QUOTE] Ah Kerem abi şu sporları bırak mıyacaktında topun agzındaki ben olmuyacaktım, sen olcaktın.
Bu arada Emin abi pist bulamassa recep abi herzaman alır bizleri.TiTaNNiKe 2012-01-22 01:34:06
Kimse bizi düşünmüyor. :) Orda gariban sessiz sedasız Emre var onuda alak onuda çagırak diyen yok. Küsüp gelmicem, :) ilgi istiyorum ilgililere duyrulur. :)
[/QUOTE]Emre, seni arabasına alan oraya gelirken normalin iki katı benzin-mazot yakar. Onun için kimse seni almaya yanaşmıyor kardeş.
[/QUOTE] Ah Kerem abi şu sporları bırak mıyacaktında topun agzındaki ben olmuyacaktım, sen olcaktın.
Bu arada Emin abi pist bulamassa recep abi herzaman alır bizleri.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 23:59
[QUOTE=TiTaNNiKe][QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=TiTaNNiKe]
[/QUOTE] Ah Kerem abi şu sıporları bırak mıyacaktında topun agzındaki ben olmuyacaktım, sen olcaktın.[/QUOTE] Emre şaka bir yanada sabah nasıl yapacağız keremden,recepten ses yok net birşey söyleyin de yatacağım :)
[/QUOTE] Ah Kerem abi şu sıporları bırak mıyacaktında topun agzındaki ben olmuyacaktım, sen olcaktın.[/QUOTE] Emre şaka bir yanada sabah nasıl yapacağız keremden,recepten ses yok net birşey söyleyin de yatacağım :)
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:03
Tamam,arif :-) hallederiz....bu arada göl buz tutmuş :-)
Emre sabah 09:00 da ordasin, gölün üstündeki karları supurelim, :-)
Emre sabah 09:00 da ordasin, gölün üstündeki karları supurelim, :-)
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:03
Yarın ola hayrola... Yarın erkenden kalkalım da telefonlaşırız olmadı dumanla falan bir türlü haberleşiriz.
[QUOTE=TiTaNNiKe]RECEP Abi alır hepimizi RECEP abi büyük adam RECEP abi gelir toplar.[/QUOTE]
[QUOTE=TiTaNNiKe]RECEP Abi alır hepimizi RECEP abi büyük adam RECEP abi gelir toplar.[/QUOTE]
Doğru diyorsun Emre Recep abin gazla çalışıyor ya...
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:05
[QUOTE=kwinston]Yarın ola hayrola... Yarın erkenden kalkalım da telefonlaşırız olmadı dumanla falan bir türlü haberleşiriz.
Doğru diyorsun Emre Recep abin gazla çalışıyor ya...
[/QUOTE]
Recep abin tüplü ve öfkeli :)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:06
Arif sen ayrı geliyorsun,Recep,kerem,ve emre yi ali usta ve bülbül emre alır..... Emreyi bi arayın,ali usta cindo ve tahir i de alacak,
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:08
[QUOTE=Emin Paşa ]Arif sen ayrı geliyorsun,Recep,kerem,ve emre yi ali usta ve bülbül emre alır..... Emreyi bi arayın,ali usta cindo ve tahir i de alacak,[/QUOTE]
Kafam karıştı valla Kerem'i alan arkadaş beni de alıcak benim tek bildiğim bu
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:11
[QUOTE=arif06]
Recep abin tüplü ve öfkeli :)[/QUOTE]
[QUOTE=Emin Paşa ]Keremi kim alıyor,[/QUOTE]
Recep abin tüplü ve öfkeli :)[/QUOTE]
Arif sende tüpte yok öfkede bilirim Emre de hele hiç biri yok
[QUOTE=Emin Paşa ]Keremi kim alıyor,[/QUOTE]
Günün sorusu budur