Akvaryumum patladı.
Bugün kötü bir sesle uyandım birde baktımki birmetrelik akvaryumum zeminden kaynaklanıyor sanırım alttan patlamış sızdırıyor.
Akvaryumu tamirliycem, burda sizden fikir almak istedigim konu , bu akvaryumda 5 adat biri erkek yetişkin frontosalarımla ilgili.Uzun zamandır bu akvaryum yeterli gelmedigi ve daha büyük akvaryumada geçiremedigimden dolayı elden çıkarsammı diye düşünüyordum hazır tankıda boşaltmışken elden çıkartsammı kararsız kaldım çokda seviyorum.
Uygun tanka geçirip yavru almak istiyordum ama pek mümkün olmıyacak.
Yerine yine malavi türlerinemi dönsem yoksa ufak akvaryumumda bulunan bitkili canlı doguranı bu tanka geçirip devammı etsem.
Akvaryumda sınır yok daha fazla tür beslemek isterdim kararsızlıgım bu yüzden,neyse fazla uzattım nedersiniz arkadaşlar?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İşte son durum bu tamamen zeminden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ,alta iki adaet çekmecelik koymuştum zemini ayarlamak ve terazilemek epey zor olmuştu daha fazla dayanmadı sanırım.
Altına herhangibirşeye gerek yok arkadaşlar daha iyi olan kendi kalıbı var zaten. Sorunun zeminde oldugunu biliyordum ama bir yıla yakındır böyle duruyordu.Kararsızlıgım balıları ne yapsam.
SAYGILAR,SAĞLIKLI BALIKLAR
Bu tankımı iki yıldır kullanıyordum yerini 3-4 kez degiştirdim sorun yoktu,son bulundugu yere kadar burdada zemin bozuklugu vardı.
Alt zemindeki çatlagın üzerine 10-30cm ebadında 7mm lik cam yapıştırarak sorunu giderdim,umarım ilerde tekrar sorun çıkarmaz.
SAYGILAR,SAĞLIKLI BALIKLAR