Akvaryum.com Benim Sitem Hizmeti
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Refet bey koyduğunuz sayaç ( çok iyi olmuş) herşeyi sayıyor. Bu normalmi? Yani sayfaya giren kişiyi birkere olarak kaydetmiyor, kişi sitenin içinde her bir tıkladığı bölüm sayacı +1 arttırıyor. Bir kişi siteye girip 5 konu başlığı incelemiş ise +5 atlıyor. Hatda gezmesinede gerek yok mesela ''tanganyika'' bölüm başlağına sayfa açıkkende tıklasa sayaç habire artıyor. Bazı arkadaşların sitelerini ziyaret edenler 800-900 ü bulmuş gibi gözüküyor. Ama sayacın amacı zaten bumu onu bilmiyorum!
Saygılar.
Sayaç görüntülenmeyi sayıyor. Forumda da o şekilde bir konunun kaç defa açıldığını sayıyor. Kişi bazlı değil yani sayfa açılım sayısı.
Saygılar,
Refet bey yeri mi bilmiyorum ama; e mail için mesaj attım mesaj kutunuz doluymuş galiba gitmedi.
Sohbetinizin dışında bir sorum olacak? Bu sistemi sadece F.Ö.Ü kullanabiliyormuş, peki biz F.Ö.Ü olamazsak?öleeee bakacakmıyız?
Kısa ve net bir cevap
saygılar
[QUOTE=Eski Üye]FÖÜ olan arkadaşlar burda resmen bize hava atıyor.Bize niye böyle bir hak tanınmıyor?[/QUOTE]
Forumdaki seviyeyi korumak/yükseltmek , bilgilerinizi paylaşmak , faydalı olmak forumu daha iyi yerlere getirmek icin bunlar yapılıyor. Torbadan cıkmıyor ki özel üyelik.
Ama Refet beyin başardığı bu olay Asp ( active server page ) bu tür dinamik portallalara ( abuk subuk olmayan ) mükemmel paralar ödeniyor kıymeniti bilin.
Teşekkürler.
Değerli hobiciler son olarak anket kapatma ve fotoğraf galerisine kategori ekleme işi de tamam. Yoğun talep ve desteklerinize çok teşekkür ederiz.
Pazartesi tarihine kadar çok çetin finallerim var. Bu yüzden ömlere cevap veremeyip, teknik destek sağlayamayabilirim. Şimdiden özür dilerim.
Saygılar,