Akvaryum.com Benim Sitem Hizmeti
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yüce de pazarlama okuyor gelsin fikir versin bari
[/QUOTE]Pazarlamacının adetidir, önce SWAT analizi yapıyorum, sonra pazarlama karmasını oluşturup ürünü pazara çıkartıcaz
Merhabalar, bir yerde yanlışlık mı yaptım bilemiyorum ; ama tıkladığımda şöyle bir mesaj çıkıyor :
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=60486& PN=1&TPN=1adresi bulunamadi
[QUOTE=encort]Eğer site adı almak istiyorsanız bir de şurayı deneyiniz:
http://www.akvaryum.com/sitem/
[/QUOTE]
Onur Bey, teşekkür ederim.Hatamı anladım
saygılar
Slm Bu sitem sayfası
Benim Sitem
Üye olmanız için Forum Özel Üyesi veya Uzman Akvarist olmanız gerekmektedir.
Siz: Forum Üyesi'siniz.
Özür dileriz. Su anda bu hizmetten faydalanamiyorsunuz.
Tıkladığımda bu ileti geliyor Özel üye veya uzman akvarist mi olmamız gerekiyor. Bence tüm üyelere açılmalı "sitem"
Saygılarımla
Selamlar,Bu yenilik herkese hayırlı olsun.Benim merak ettiğim bir konu var sormadan öğrenemiyeceğim galiba.Sorayım da öğreneyim bari.Bu güne kadar bizler bu siteden çok şeyler öğrendik, herşey bedava tabii.Peki herşeyin bedava olduğu bu ve benzeri sitelerin sahipleri nereden para kazanıyor ve masrafları nasıl karşılıyor acaba.Reklamlar diyeceğim amma o da yok denecek kadar az.Gerçekten merak ediyorum.Bu konuda bilgilendirilirsem en azından üyelik aidatı olmadığı için rahatlamış olacağım.herkese iyi günler dilerim.
Halit Akdeniz
Bende kendi sitemi yapacağım için sevinmiştim ama kursağımda kaldı. Güzel bir uygulama yapmışsınız ama bu ayrımcılık pek iyi olmadı gibime geliyor.