Akvaryum.com Benim Sitem Hizmeti
Çok güzel ve faydalı olacağı kanısındayım. Böyle bişeyi düşünen, oluşturulmasında ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu sitenin farkı bu işte...
Saygılarımla,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Herkese teşekkürler.
Saygılar,
mms://www.akvaryum.com/TV
Bunuda sitemize ekleyebilirmiyiz?
Ayrıca hani akvaryum.com anasayfasında yukarda hareketli animasyonlar varya ondan ekleyebilirmiyiz? Başka sitelerde hani karlar filan yağıyo görünümü var o tarz şeyler ( mesela mouse kovalayan balıklar) ekleyebilecekmiyiz. Kusura bakmayın ben kodlardan filan anlamıyorum. Aklıma geldi yapabilecekmiyiz diye. Ayrıca Refet bey önceden okudukça heycanlanıyordum site için, fotorafıda görünce sabırsızlanmaya başladım. Sınavınızda başarılar. Ayın 10-11'nede çooook var nasıl beklicez
Saygılar
Bir adet yönetim panelinden bir adet ise genelden görüntü. Kodlama iyi gidiyor. Bu sabah İzmir'e gideceğim için bir süre ilerleme olmayacak. Bir aksilik olmazsa ayın 7'si gibi kullanıma açmayı planlıyorum.
Refet Bey; Ýzmir'de "Topçunun Yeri" nde çöp þiþ yemeden gelmeyin, oradayken de þunu düþünün lütfen ; Görsel tasarým yönetimi.!!!
Bu bahsettiðiniz yenilik görsel açýdan sitenin neresinde yer alacak? Çünkü þunu söyleyebilirim; Sitede (ya da forumda) büyük heyecanla baþlayan birçok yenilik o heyecaný dizginleyebilecek ölçüde, umudu karþýlamayacak biçimde nihayet buldu. Sohbet odasý vs... gibi. Tespitim yanlýþ olabilir ama forumun ve sitenin en büyük handikapý görsel tasarýmda öncelik mevzusu. Ana sayfadan foruma giriþi destekleyici görsel bir giriþim ne yazýk ki yetersiz. Açýn Akvaryum.com 'u , bulun forum kýsmýný (yeni bir kullanýcý için)(tabiii günümüz internet kullanýcýlarýný genellleyerek). Ben bilmiyorum ama eminim ki (yanýlýyorsam düzeltin) Akvaryum.com'u týklayan insan sayýsýyla "forum" linkini týklayan insan sayýsý arasýnda büyük fark vardýr (Hitten bahsetmiyorum, bilmem anlatabildim mi?). Gerçi forum kýsmý güzel bir geliþim sergiliyor ama sitenin ana sayfasýnda forumun boyutunu ve yararlýlýðýný algýlatacak , foruma dikkat çekecek önemli bir görsel odaklayýcý yok. Biraz kýsýrlýk var bu konuda bence. Tasarýmdan bahsetmiyorum, sadece forum linki biraz pýsýk kalmýþ. Ben eminim ki bu konuya hakimsiniz ve büyüme sürecinde temkinli hareket ediyorsunuz fakat þunu hissediyorum; büyüdükçe kontrol zorlaþýyor ki; üstesinde çok güzel geliyorsunuz...(emin olun buna inanýyorum) , büyüdükçe büyüyesi geliyor insanýn. Büyüyün, büyüyelim ama yenilikleri sunduðumuzda onu nasýl satabiliriz i de görsel açýdan ayrýca çok düþünelim. "Satabiliriz" kelimesi lütfen ticari düþünülmesin
Sizleri seviyorum
Merhaba Mustafa Bey,
Topçu'nun yeri nerede bilmiyorum. Manisa üzerinden Aliağa'ya geçtik. 1-2 gün sonra Buca'ya gideceğim yakınsa giderim. Bu arada TRT'ye bile artık güvenmemeli. Ankara çıkışında polis sağa çekin dedi. Çektim. TRT bir yayın yapıyor sizi sanki radara girmiş gibi durduracaz siz de ben yaptım siz yapmayın diye toplumsal mesaj vereceksiniz dedi. Yok kardeşim dedim. Bir de gerçekten ceza yazmiycaz diyo
Sayın Fatih Taştan'da beni sizinle aynı nedenden devamlı olarak eleştiriyor. Hep yapacaktım unutuyorum yarışma birincilerine avatarın altında 1. logosu koyulacak. Sonra her ay dergi veriyoruz, gir hediye veren bir siteye adamlar bir tane ot verseler bile ana sayfadan kocaman duyruyorlar diyor.
Pazarlama yapmayı hep itici bulmuşumdur. Türkiye'deki pek çok sitenin soldaki menülerinin içeriği boş. O yüzden sanırım bir şey olduğunda ana sayfadan kocaman duyuruluyor. Açıkçası siz bunu yazmadan önce ben yine solda klasik bir menü açmayı düşünüyordum. Belki de her şeyde yapmamız gereken gibi ortayı bulmamız gerekecek. Herkesin bir işi var. Yüce de pazarlama okuyor gelsin fikir versin bari
İlginize teşekkürler.
Biz de sizleri seviyoruz.
Saygılar,