akvaryum temizliği
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akrabamın akvaryumunu yağ çözücüsüyle temizlemiştik sonra köpük durulama sorunsuz olmuştu.
Koku kalmayana kadar yıka.
teşekkürler kardeş ama olmadı kaynar suyla yıkadım soğuk suyla yıkadım 1 saat flan baya yıkadım yok olmadı internette bişey okudum klorakla ilgili klorak güneş e maruz kaldığında belli bi sıcaklıktan sonra sıvı oluyomuş ondan sonra buharlaşıp gidiyomuş onu deniyom kumu da büsürü naylonu birleştirdim ona serdi buharlaşmasını bekliyom suyun kuzenimde akvaryumunu klorakla temizledi iyice duruladı koku flan yok akşam koyuyo yine balıkları sabah akvaryum köpürmüş balıklar takla olmuşlar başka önerisi olan
+1: [T]27983,f_musluoglu[/T]
Beğenenler: [T]203055,mutlubaba[/T]
akvaryum boş ken kumu döktüm sıcak su flan döktüm ısıtıcıyı sonuna kadar açtım hava filitresini açtım akvaryumun üstüde açık klorak kokusu ilk koydumhumda vardı kumu ama şimdi kokuyok sadece rengi var renkte iyice açıldı 2-3 saat sonra suyu boşaltcam kuma tuz serpcem baya bi ondan sonra yie sıvcak sukoycam bakalım nolcak
bir önerisi olan yokmu
Teşekkür Edenler: [T]235858,Dekacymzz[/T]
Ben verdiğim bilgilerin arkasındayım, ve bilgi yanlış değil. Öğrenimimizde bu şekilde anlatıldı ve senelerdir sorunsuz ve kayıpsız olarak kullanıyoruz bu bilgiyi. Referans isteniyorsa Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Akvaryum Teknolojisi - Doç.Dr.Aliye Müge Hekimoğlu
Saygılar.