Akvaryum Ölçüleri
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 13:48
[QUOTE=tRnyLmz]Oldukca pahalı bende hobiye yeni basladım ama senin o verdiğin paraya ben 180 60 45 çiftcam 16 mm kalınlıgında Yaptırdım Altdan üstden ve yanlardan kuşaklı eğerki İstanbul içinde iseniz size yardımcı olurum. [/QUOTE]
[QUOTE=tRnyLmz]Oldukca pahalı bende hobiye yeni basladım ama senin o verdiğin paraya ben 180 60 45 çiftcam 16 mm kalınlıgında Yaptırdım Altdan üstden ve yanlardan kuşaklı eğerki istanbul içinde iseniz size yardımcı olurum [/QUOTE]
[QUOTE=2kadir7]Baya pahalı ben dün sordum arkadaş için 100*50*60 ölçülerinde kayıt kuşak sürgülü cam 10mm cam 150 lira dediler.[/QUOTE]
Onur Nergiz 2013-05-21 16:00:02
Evet İstanbulda oturuyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum.
[QUOTE=tRnyLmz]Oldukca pahalı bende hobiye yeni basladım ama senin o verdiğin paraya ben 180 60 45 çiftcam 16 mm kalınlıgında Yaptırdım Altdan üstden ve yanlardan kuşaklı eğerki istanbul içinde iseniz size yardımcı olurum [/QUOTE]
Çok iyi olur arkadaşım yardımcı olursan önerilerini bekliyorum
[QUOTE=2kadir7]Baya pahalı ben dün sordum arkadaş için 100*50*60 ölçülerinde kayıt kuşak sürgülü cam 10mm cam 150 lira dediler.[/QUOTE]
Tam olarak nerden aldınız ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 13:53
İstanbulun neresındesın Gel ben sana yardımcı olayım Pendik değim ben
tRnyLmz 2013-05-21 14:03:12
Tabi 2. el bişi düşünürsen sana http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-300lt-tasinmadan-dolayi-bosa-cikti-108344569/detay bu akvaryumu tavsiye ederim kaçırmanı istemem Akvaryumu ben gittim gördüm ama hacim olarak daha büyük bi akvaryum vardı Kafamda o yüzden almadım
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 14:16
[QUOTE=tRnyLmz]
İstanbulun neresındesın Gel ben sana yardımcı olayım Pendik değim ben
Tabi 2. el bişi düşünürsen sana http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-300lt-tasinmadan-dolayi-bosa-cikti-108344569/detay bu akvaryumu tavsiye ederim kaçırmanı istemem Akvaryumu ben gittim gördüm ama hacim olarak daha büyük bi akvaryum vardı Kafamda o yüzden almadım
[/QUOTE]
Fiyatı uygunda ben ikinci el değilde sıfır almaktan yanayım o yüzden bu bana uymaz ilgin için teşekkürler
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 15:04
Hocam ilandaki akvaryum fiyatı malzemelerle beraber çok çok uygun istanbulda olsam düşünmeden alırdım ben 3 akvaryumumu da 2.el aldım hiç de sorun yaşamadm ama tabi sizin kararınız. 200 litre akvaryuma da 400 tl çok fazla hele istanbulda. erzurumda 300 litreyi 10 mm camdan 190 liraya yaptrdım ben
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 15:05
[QUOTE=tRnyLmz]Ama size tavsiyem o hacime o para çok İstanbul içi yardım isterseniz O paraya daha şık bir akvaryum kurmanıza yardımcı olurum [/QUOTE]
Onur Nergiz 2013-05-21 16:00:50
Zaten o parayı vermeyi düşünmüyorum en fazla vereceğim benim 300 TL mobilyalı olarak en fazla oda
sump sistemini önermişsiniz de ben canlı bitki olayına gireceğim akvaryum da formlarda okuduğuma göre canlı bitkide ona gerek yokmuş öyle diyorlar dış filitre yeterli olurmuş.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 15:24
[QUOTE=misissippi]Hocam ilandaki akvaryum fiyatı malzemelerle beraber çok çok uygun istanbulda olsam düşünmeden alırdım ben 3 akvaryumumu da 2.el aldım hiç de sorun yaşamadm ama tabi sizin kararınız. 200 litre akvaryuma da 400 tl çok fazla hele istanbulda. erzurumda 300 litreyi 10 mm camdan 190 liraya yaptrdım ben[/QUOTE]
Dıs Motor felan daha fazlaya patlar o gorunen akvaryumda 35 - 40 kilo ince silis kum var birde :D
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 16:37
Sanırım filtre ve diğer malzemeler de o fiyata dahil yine de görüşmek lazım bana çok uygun geldi sizin kararınız tabiki.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 17:51
Sadece camdan cama akvaryum fiyatı verdi geri kalan söylediğin hiç birşey yok birde bana bu fiyatın altında kimse vermez diyor :)
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 18:19
[QUOTE=Uğur0990]
Ben akvaryumu kendim yaptım ufak çapta 60x30x25 camcıya sordum dedim güneş enerjisinin panellerindeki camlardan var ki tabaka dedim ne kadar akvaryum olur dedim o güneş ışığına maruz kaldığı için hemen patlar dayanmaz dedi sonrasında camın kaç mm olduğunu sordum ve çıktım şimdi ise o camlardan 2 ad. akvaryumum var henüz herhangi bir sorun yaşamadım yaklaşık 6 ay olacak yani demek istediğim her camcının yada her kişinin söylediğine inanmayın birazda mantık yürütün ona göre hareket edin demek ki sizin oradaki camcılar çok iş yapıyor herhalde ondan bu şekilde pahalı fiyat söylüyorlar yaptırmazsa yaptırmasın misali :)
[/QUOTE]
Sadece camdan cama akvaryum fiyatı verdi geri kalan söylediğin hiç birşey yok birde bana bu fiyatın altında kimse vermez diyor :)
aynen öyle kendi bilir. Teşekkürler yorumunuz için
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 18:29
Tam olarak nerden aldınız ?
Gaziantep hocam
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 18:38
Onur bey sizin için birazcık araştırma yaptım sıfır akvaryum mobilyalı 310 litre kapasitesi var.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 18:44
[QUOTE=misissippi]Sanırım filtre ve diğer malzemeler de o fiyata dahil yine de görüşmek lazım bana çok uygun geldi sizin kararınız tabiki.[/QUOTE]
ben bizzat kendim gittim gördüm herşeyi dahil dıs filtre taşı kumu Arka fonuda gayt güzel 3d Fon Tavsiye ederim
Dediğim gibi ben daha büyük hacim düşündüğüm için onu almadım
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 19:00
Aynen öyle kendi bilir. Teşekkürler yorumunuz için.
Onur Nergiz 2013-05-21 20:33:45
Rica ederim fikir alış verişi güzel bir şey inşallah uygun bir fiyata bir akvaryum yaptırabilirsiniz.