Akvaryum Kalınlık
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2017 14:05
Kendine 35*25*25h ölçülerinde high tech bitkili akvaryum yapmayı planlıyorum. Sitenin hesaplamalar bölümü çalışmadığından dolayı konu açmak zorunda kaldım. Bu ölçülerde akvaryumun kalınlığı ne olmalıdır?
Filtre debisi kaç olmalı? Onu da söylerseniz sevinirim.
Filtre debisi kaç olmalı? Onu da söylerseniz sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2017 20:47
4 mm cam kullanarak rahatlikla yapabilirsiniz [:iyi:]
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2017 23:49
Valla ben 30 lt lik akvaryum aldım camı 3 mm 2 aydır kullanıyorum sorun yok.
Yeni akvaryum aldım 70 38 30 öçülerinde oda 5mm camdan bence korkmaya gerek yok.Ama tabi daha çok bilgili kişiler vardır onlarıda göz önünde bulundurun bence.
Yeni akvaryum aldım 70 38 30 öçülerinde oda 5mm camdan bence korkmaya gerek yok.Ama tabi daha çok bilgili kişiler vardır onlarıda göz önünde bulundurun bence.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2017 01:42
[QUOTE=musabonal]Kendine 35*25*25h ölçülerinde high tech bitkili akvaryum yapmayı planlıyorum. Sitenin hesaplamalar bölümü çalışmadığından dolayı konu açmak zorunda kaldım. Bu ölçülerde akvaryumun kalınlığı ne olmalıdır?
Filtre debisi kaç olmalı? Onu da söylerseniz sevinirim.[/QUOTE] Filtre Debisi saate 100litre Çevirse yeterlidir bence sunsun 603b dış filtre kullanın şelale aparatıyla akıntıyıda engellemiş olursunuz veya debi yi düşürmek için elyaf seviyesini artırabilirsiniz
3mm cam uygundur ama tavsiyem 4mm olsun çünkü kayıt kuşak olayı yok
Filtre debisi kaç olmalı? Onu da söylerseniz sevinirim.[/QUOTE] Filtre Debisi saate 100litre Çevirse yeterlidir bence sunsun 603b dış filtre kullanın şelale aparatıyla akıntıyıda engellemiş olursunuz veya debi yi düşürmek için elyaf seviyesini artırabilirsiniz
3mm cam uygundur ama tavsiyem 4mm olsun çünkü kayıt kuşak olayı yok