Akvaryum Ic Filtre
Gönderim Zamanı: 9 Saat 35 Dakika önce
Küçük debili filtreler de filtre haznesi küçük sünger de minnacik hesaplamalarda uyum sağlıyan ama verim alinmiyor malesef büyük debili filtrelerde akvaryum da fazla su sirkülasyonu kuvvetli oluyor ne yapacam sasirdim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 8 Saat 10 Dakika önce
[QUOTE=Güneş 17 ve 362]Küçük debili filtreler de filtre haznesi küçük sünger de minnacik hesaplamalarda uyum sağlıyan ama verim alinmiyor malesef büyük debili filtrelerde akvaryum da fazla su sirkülasyonu kuvvetli oluyor ne yapacam sasirdim [/QUOTE]
Yüksek debi, şelale aparatı olan iç filtre bak. Şelale aparatıyla su sirkülasyonunu düşürebilirsin.
Yüksek debi, şelale aparatı olan iç filtre bak. Şelale aparatıyla su sirkülasyonunu düşürebilirsin.
Gönderim Zamanı: 4 Saat 11 Dakika önce
[QUOTE=Güneş 17 ve 362]Küçük debili filtreler de filtre haznesi küçük sünger de minnacik hesaplamalarda uyum sağlıyan ama verim alinmiyor malesef büyük debili filtrelerde akvaryum da fazla su sirkülasyonu kuvvetli oluyor ne yapacam sasirdim [/QUOTE][QUOTE=Güneş 17 ve 362]Küçük debili filtreler de filtre haznesi küçük sünger de minnacik hesaplamalarda uyum sağlıyan ama verim alinmiyor malesef büyük debili filtrelerde akvaryum da fazla su sirkülasyonu kuvvetli oluyor ne yapacam sasirdim [/QUOTE] Neden iç filtrede yukarı daki sünger doluyor 2. Kısımda çok az bi pislik toplaniyor örneğin 2 haznesi olan modellerde resmen uzun bi görüntü hiç bi işe yaradıgi yok o zaman uzun filtre haznesi olanları kullanmaya gerek dahi yok hem fiyat olarak daha pahalılar.[EDIT]Güneş 17 ve 362,2025-01-21 12:50:08[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 2 Saat 5 Dakika önce
[QUOTE=Güneş 17 ve 362] Neden iç filtrede yukarı daki sünger doluyor 2. Kısımda çok az bi pislik toplaniyor örneğin 2 haznesi olan modellerde resmen uzun bi görüntü hiç bi işe yaradıgi yok o zaman uzun filtre haznesi olanları kullanmaya gerek dahi yok hem fiyat olarak daha pahalılar.[/QUOTE]
Oradaki mantık alttaki bölümlerde olan sünger ve seramik gibi medyalardan düşük debide su geçişi ile biyolojik temizlik için bakteri kültürü oluşturmak. Doğal olarak filtre motoruna en yakın olan sünger daha çok su çekip daha çok pislik toplayacak.
Alt katlar bakteri tutacak.
Oradaki mantık alttaki bölümlerde olan sünger ve seramik gibi medyalardan düşük debide su geçişi ile biyolojik temizlik için bakteri kültürü oluşturmak. Doğal olarak filtre motoruna en yakın olan sünger daha çok su çekip daha çok pislik toplayacak.
Alt katlar bakteri tutacak.