ağaca yumurtlayan balık
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 13:12
Merhaba arkadaşlar gecen gün mehmet abiden sohbet ederken bana bir vidiyo izletti ve cok etkilendim hoşuma gitti istegim üzerine bu vidiyoyu internette yayınlamasını istedim o da beni kırmadı bir paylaşım sitesine videoyu yükledi bende sizlerle paylaşmak istedim.[VID]http://www.youtube.com/watch?v=aDJjLIR4OiA[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 18:53
Muhteşem...
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 03:06
En sondaki yavruların gelişimi sağlanıp su attıgı sahne gerçekten muhtesem . Hazırlayanında yükleyeninde ellerine sağlık , her gün yeni bişey öğreniyoruz.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 03:16
Ağacın üzerinden avlanan, hatta sudan tükürerek avlanan balıkları yıllardır belgesellerde izliyoruz ancak böylesini ilk defa görüyorum çok teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 16:34
Yaradanın aşkına Bir balığın aklının 6 saniye ile kısıtlı diyenlere alın size ibretlik bir video.....Her yönüyle Yaradanın bu balığa vermiş olduğu bir görev ve bu balığında onu en güzel haliyle yerine getirmesidir....
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 18:59
Amazon belgesellerini izlerken raslamıştım.. Sanırsam 1 saatlik bir videoydu diğer türleri de içeren.. 4 part olması lazım youtube da. Bulursam tamamını linkini yazayım..
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 00:52
Efendim bunun hafıza ile alakası yok.. Hercanlının kendine has bür güdüsü vardır.. Bu da öyle bişey..
Güdüler zeka , düşünce ve hafıza ile ölçülse idi , atomu önce kargalar parçalardı..
Güdüler zeka , düşünce ve hafıza ile ölçülse idi , atomu önce kargalar parçalardı..
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 03:09
Hafızayla alakası var tabi hocam. Yumurta bıraktığı yaprağı bilip oraya su sıçratması onun yumurta bıraktığı yaprağı hatırlamasından değil mi? Kurlaşmaları, birlikte sudan çıkmaları, yumurta bırakıp belirli sırayla suya atlamaları, yaprağa su sıçratmaları iç güdü tabi ki fakat yumurta bıraktığı yaprağı doğuştan bilmesi gibi bir durum söz konusu değil.