'' samolar '' nickli '' Samet Türkgenç '' Hakkında
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
faruk bey orada balıkları sayabilirdiniz neden saymadınız.ben sizin oyununuza geldim ama olsun nabalım sağlık olsun emin olun bu forumda zaten bir daha işim olmaz.nerede oyuncu plancı birinin ayıbına ortak olan insanlar var hepsi burada.tmm getirin 21 balıgımı vereyim paranızı bu konu burada kapansın zaten bir daha yüzünüze bile bakmam.banada öyle tek gelemez yada ne bileyim isteyen gelsin gibi laflarla gelmeyin.ben hiç bir şeyden ve hiç bir kimseden korkmam buyrun gelin vereyim paranızı....dahada söylenecek laf bulamıyorum.nasıl böyle bir tuzagın içine düştüm anlamış değilim.
"bluerun" nicli arkadaş bana saymayı bilmiyor demişsin ben ankara fen lisesi son sınıf öğrencisiyim ve emin olun sizin şu yaşa kadar öğrendiğiniz matematiği ben bu yaşımda biliyorum.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir konu daha belirtmek istiyorum yarası olan gocunur . insanlarla anlasıyoruz balıkları için buyuk ıhtımal benımle anlasdıkları fıyatdan yuksek fıyata balıkları satıyorlar vede telefonlarıma cıkmıyorlar .. balıkları alacagım gun ısım belırtmek ıstemıyorum ama burda ıyılık abıdesı olup aynı tarz hareketlerı kendılerının yapmaları cok yanlıs
faruk bey orada balıkları sayabilirdiniz neden saymadınız.ben sizin oyununuza geldim ama olsun nabalım sağlık olsun emin olun bu forumda zaten bir daha işim olmaz.nerede oyuncu plancı birinin ayıbına ortak olan insanlar var hepsi burada.tmm getirin 21 balıgımı vereyim paranızı bu konu burada kapansın zaten bir daha yüzünüze bile bakmam.banada öyle tek gelemez yada ne bileyim isteyen gelsin gibi laflarla gelmeyin.ben hiç bir şeyden ve hiç bir kimseden korkmam buyrun gelin vereyim paranızı....dahada söylenecek laf bulamıyorum.nasıl böyle bir tuzagın içine düştüm anlamış değilim.
"bluerun" nicli arkadaş bana saymayı bilmiyor demişsin ben ankara fen lisesi son sınıf öğrencisiyim ve emin olun sizin şu yaşa kadar öğrendiğiniz matematiği ben bu yaşımda biliyorum.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Konuyu bastan sona okudum hobiciler akvaryumcularin elinden cok cektigi icin hobiciler arasi alisverisler son zamanlarda cogalda ve faydalarinida hepimiz gorduk ama zararlarida ortaya cikmaya basladi faruk abiye yapilan da bunu ortaya iyice cikardi bir alisveris yapmadan lutfen arkadaslar geri bildirimlere dikkat edin geri bildirimi olmayan uyeler hakkindada forumda konularini takip ederek kanaat getirin
Aman girme forumumuza sana burdan ekmek çıkmaz diyorum kendisine.
Geri bildirimlere dikkat diyerek de Faruk beye geçmiş olsun diyorum.
Balıkları alırken saymalıydınız, bu saygısızlık değildir. Diğer arkadaşın foruma üyelik amacının ne olduğu açtığı konulardan, geri bildirimlerinden alenen belli oluyor. Bu konunun böyle saygıyı bozmadan uzaması da diğer hobicilerin tecrübe edinmesi açısından faydalı olmuş. Tekrar geçmiş olsun.