'' samolar '' nickli '' Samet Türkgenç '' Hakkında
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sizin bu hatanız samolar'ın tekrar hata yapmasına neden olmuş.
Sizin bu hatanız samolar'ın tekrar hata yapmasına neden olmuş.
[/QUOTE]
[QUOTE=purusha]Çok şaşırdım açıkçası Samet'le iki kez takas yaptık ve hiç sorun çıkmadı gayet cömert davrandı. Ben de bir açıklama bekliyorum gerçekten şaşırdım.[/QUOTE]
Arkadaşlar aklıma şimdi geldi ; şöyle bir detayıda aktarayım ; eve geldim balıkları saydım 14 çıkınca hemen aradım,meşgule attı.Sms attım dedim ki müsait olduğunda çağrı at ben seni ararım.Aramadı.Sonra tekrar aradım bu sefer telefonu kapatmış.Tekrar sms attım dedim konu acil bana dön!Bu arada ben balıklar eksik vs hiç haber vermedim.Foruma girdim baktım ç.içi ? Sonra sohbetten yazdım,cevap yok!Öm attım ;konuşmaya yüzü yok anladım bari yazı yazsın.Bana cevabı ''21 adet verdim.........''
Arkadaşlar sms ler ve öm ler saatleri ile duruyor ; şimdi durmuş diyor ki ben bana çamur atanlarla muhattap olmam.Peki ''samolar'' Samet Türkgenç balık eksik diye sana 2-3 saat söylemeden arayıp,sms atıp,sohbet ve öm'den yazmama rağmen neden muhattap olmadın? Neden açmadın cebini,neden meşgule attın,neden sms'lere cevap vermedin?Çünkü biliyodun ki eksik,biliyodun ki haksızsın!
faruk bey orada balıkları sayabilirdiniz neden saymadınız.ben sizin oyununuza geldim ama olsun nabalım sağlık olsun emin olun bu forumda zaten bir daha işim olmaz.nerede oyuncu plancı birinin ayıbına ortak olan insanlar var hepsi burada.tmm getirin 21 balıgımı vereyim paranızı bu konu burada kapansın zaten bir daha yüzünüze bile bakmam.banada öyle tek gelemez yada ne bileyim isteyen gelsin gibi laflarla gelmeyin.ben hiç bir şeyden ve hiç bir kimseden korkmam buyrun gelin vereyim paranızı....dahada söylenecek laf bulamıyorum.nasıl böyle bir tuzagın içine düştüm anlamış değilim.
"bluerun" nicli arkadaş bana saymayı bilmiyor demişsin ben ankara fen lisesi son sınıf öğrencisiyim ve emin olun sizin şu yaşa kadar öğrendiğiniz matematiği ben bu yaşımda biliyorum.