4. İstanbul Buluşması Resimleri ve Yorumlar
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:32
Levent Benden'de sana dost tavsiyesi kesinlikle Sllivriliyel uğraşma Resimlerini basına verirse Çok kötü olur... Ali Kırcadan daha fazla konuşulursun haberin olsun. Bence Bulaşma yada bulaşacaksan olacakları göz önüne al...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:33
Arkadaşlar elimde Okan abinin lamdan çıktığı cin resmide mevcut, bende Alaaddin o da benim cinim.
SİLİVRİLİ 2007-06-13 12:34:49
Sakın demeyin cin olmadan adam çarpmaya başladın diye. Dün mevzu benim bu gün gülenler, başka sataşan varsa, her türlü işlemler yapılır itinayla.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:45
Arkadaşlar o resmi biliyorum.Yalnız bır bağlantı kuramadım,ilkokul cocukları gibi bir yaklaşımla kendince birşeyler karalamış.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:45
[QUOTE=SİLİVRİLİ] Dün mevzu benim bu gün gülenler, başka sataşan varsa, her türlü işlemler yapılır itinayla. [/QUOTE]
Senden korkulur.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:47
Mehmet senlede ilgili belge ve dökümanlar var en gizlisinden haberin olsun söylemedi deme adı bende saklı ve saklı kalacak bence ikinizde bırakın tadında olsun en azından şakalar akarsan 2007-06-13 13:41:56
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 15:37
[QUOTE=akarsan]Mehmet senlede ilgili belge ve dökümanlar var en gizlisinden haberin olsun söylemedi deme adı bende saklı ve saklı kalacak bence ikinizde bırakın tadında olsun en azından şakalar [/QUOTE]
Evet arkadaşlar Atakan abinin dediği gibi tadında bırakalım
Yoksa delil çok istemediğin kadar
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 16:09
Yukarda Allah var, zamanında Okan Abi yeteri kadar kızdırılmış 2.İstanbul buluşmasınında gündemin ilk konusunu teşkil etmiş,sakinliği ve yaklaşımıyla bendende helal olsun ne kadar sabırlı lafını almıştı.Bencede kimse kırılmadan süper olmuş dediğimiz 4.İstanbul buluşmasının tadını çıkarsın herkes.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 16:38
QUOTE=citronx]Yukarda Allah var, zamanında Okan Abi yeteri kadar kızdırılmış 2.İstanbul buluşmasınında gündemin ilk konusunu teşkil etmiş,sakinliği ve yaklaşımıyla bendende helal olsun ne kadar sabırlı lafını almıştı.Bencede kimse kırılmadan süper olmuş dediğimiz 4.İstanbul buluşmasının tadını çıkarsın herkes. [/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 16:43
Tamam arkadaşlar konu kapandı işte, espirilerimizi kendi aramızda yaptık ve kapandı işte.
Kimse Okan abinin resmini boyayıpta, herkesin önünde dalga geçmedi ki. Saygı içinde minik takılmalar söz konusuydu.
Sizlerden ricam artık bu espiriyi yapmamanız ve burada bitirmeniz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 16:53
Yine birşeyler kaçırdım sanırım... Ama pişman değilim, herşeyin tadında kalması ve buluşmayı gölgede bırakmaması açısından her iki tarafın da baltalarını gömmesini rica ediyorum. Teşekkürler...
Not: (Badis'lerimin fotoğraflarını msn. aracılığı ile alıp, -Diger tatlı su canlıları- başlıklı, -Badis badis hakkında ilk gözlemler- adlı konuya ekleyecek gönüllüler aranmaktadır. Bundan önceki fotoğrafları ekleyen arkadaşlara artık yüzüm tutmuyor.)
RobiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.